Last news in Fakti

20 Май, 2013 10:20 2 489 0

16-годишно момиче е блъснато на пешеходна пътека

  • 16-годишно-
  • момиче-
  • блъснато-
  • пешеходна пътека

16-годишно момиче от Сливен е пострадало тежко при пътен инцидент. Ученичката е настанена в отделението по реанимация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен със съчетана травма на горни и долни крайници, съобщиха от болницата.

Момичето било блъснато от лек автомобил на пешеходна пътека в квартал "Сините камъни" в града около 20,19 часа  снощи, съобщиха от МВР. Ученичката е блъсната от лек автомобил "Audi A8" на бул. "Стефан Стамболов". Според полицейското съобщение лимузината е била управлявана от от 20-годишният Г.Т. Неофициално се твърди, че шофьорът на колата е футболист. По -късно се оказа, че това е Георги Терзиев от "Черноморец".  Пробата за алкохол на шофьора е отрицателна, съобщиха още от полицията.

В реанимацията на Сливенската болница е настанен 62 годишен мъж от село Тича. Той е с травма на гръден кош, след като каруца е преминала през него.

В събота и неделя спешна помощ в болницата са потърсили 110 души, хоспитализирани са 44 от тях. Извършени са 9 операции и 3 раждания, съобщиха още от болницата.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА