Last news in Fakti

13 Април, 2022 11:28 3 743 12

Елвира ще вади пари от загубата на девствеността си

  • елвира-
  • девственост-
  • пари-
  • ергенът

Риалити героинята отказва да разкрие повече за плана си

Елвира от „Ергенът“ е готова да монетизира загубата на девствеността си, след като дълго време си я развяваше в национален ефир.

„Макар светът постоянно да търпи промени, смятам, че все още има хора, които споделят моите виждания, ето защо не изгубих надеждата, че ще открия човека за мен. Ние с него се запознахме не много преди предаването и поддържахме приятелски взаимоотношения. Влизайки в шоуто, той ме подкрепи. Излизайки от него обаче, мислех, че ме е забравил, защото все пак прекарах един месец във формата и то без достъп до телефона си. Само че когато най-после взех устройството си в ръце и го включих, получих от него безброй съобщения. Оказа се, че този човек ми е писал всеки ден, в продължение на 30 дни, обяснявайки ми как прекарва времето си“, разказа Елвира.

„Това бе огромен жест, показващ ми, че той наистина държи на мен. Прибирайки се в България, веднага му се обадих и се видяхме. Говорихме много, като обсъдихме всичко и накрая решихме да пробваме да бъдем заедно, за което изобщо не съжалявам. За мен той е човекът – обичам го, държа на него, а освен това се разбираме и вече правим планове да заживеем заедно“, допълва в интервю за life.dir.bg Елвира.

„Вече се запознах със семейството му, като даже прекарах с тях няколко празника, споделяйки наистина важни моменти с тях. Това всъщност ми показа сериозните му намерения към мен. Убедена съм, че той вижда в мен повече от онова, което показвам на повърхността“, изтъква още тя.

И не спира да го хвали. „Той е много отговорен и организиран човек, който ме подкрепя във всеки един момент, макар да му е трудно да ме гледа с Виктор по телевизията или да вижда, че ставам обект на одумване в различни медии. Въпреки това обаче е зад гърба ми“, категорична е Елвира.

Риалити героинята отказва да разкрие повече за загубата на „розата“ си. „В момента работя над втората си книга, която e за живота ми, така че в нея ще пише подробно кога и как са се случили нещата“, отговаря вулгарно тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехото...

    30 0 Отговор
    То е ясно !!! Ще копира онези , които я продават на търг !!! Никога не е късно , една меркантилна селяка , да стане за още по голям резил !!! И после ще обяснява , как сама е решила да не се жени , и колко и е добре самотна !
  • 2 zeus

    27 1 Отговор
    В момента операциите по възстановяване на девствената ципа са хит, дори може няколко пъти да се продаде. Как се наричат жени, които продават секс всички знаем ;)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 аре бе

    19 0 Отговор
    Двама мъже се разхождат нервно пред родилното отделение:
    - Е, това не се издържа вече!
    - Прав си, ще затворят всички кръчми...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Българин

    5 0 Отговор
    това са абсолютни глупости

    Коментиран от #8

  • 8 БСП на Бунището

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Втория еротичен Бестселър на Елвира Най- вероятно ще носи заглавието " Когато бях девствена и след това "....Като първата част от Биографията можете спокойно да пропуснете....
  • 9 Механик

    11 0 Отговор
    Бабка води внучката си на гениколог.
    - Докторе, я виж внучката да не би да и е откъсната розичката!
    Докторът поглежда и казва:
    - Каква розичка бабо? Тя саксията и разбита, ти розичка търсиш.
  • 10 Добре ве , разбрахме я Елвира

    6 0 Отговор
    Да каже тарифата ?
  • 11 хаберих

    3 0 Отговор
    На повърхността не се вижда онова, с което ще си ще вади пари от загубата на девствеността си.Не го споменавам,за да не е написано вулгарно. Булгар,Булгар! Няма немци,които да ме гледат в къпалнята.
  • 12 ганю

    3 0 Отговор
    Те и с древната професия така правят вадят пари на лизинг, на духинг ,хоризонтални услуги и все такива методи