Last news in Fakti

21 Май, 2013 12:01 1 050 0

Хайди Клум приключи със сватбените обети

  • хайди клум-
  • модел-
  • сватби-
  • любов-
  • деца

Моделът Хайди Клум разкри, че не се е отказала от любовта, но е сложила край на брачните обети.

Красавицата имаше 6годишен брак със стилиста Риж Пипино, а след кратък романс с Флавио Биаторе, тя се омъжи и за певеца Сийл, с когото се раздели през януари 2012 г.

„Мисля, че сватбата не е важна за мен вече. Била съм омъжена. Когато станах съпруга за пръв път, бях на 23 години и мечтаех да сложа бялата рокля. Бях омъжена цели 6 години, но не се получи. Около мен има много жени към 30-те, които се оглеждат, за съпруг. Те копнеят за роклята, за пръстена и аз искрено се радвам за тях. Всеки иска да изживее своята приказка, но аз бях вече там, изживях тази мечта и се радвам, че вече не е моя", сподели Клум за „Female First”.

В момента Хайди има връзка с бодигарда си Мартин Кристен, но по всичко личи, че той няма да бъде съпруг номер три. Моделът е майка на четири деца и не смята, че се нуждае от още.

„Не смятам да имам повече деца. Четири не са малко и се чувствам напълно щастлива с всички тях. Това е моето семейство", каза още Хайди пред  „Times”.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА