Last news in Fakti

21 Май, 2013 13:56 6 348 0

Стелла преборила рака, а Део зависимостта към наркотиците

  • dancing stars-
  • стелла ангелова-
  • рак-
  • део-
  • наркотици

Вчерашното Live  издание на Dancing Stars може да се определи за едно от най-откровените, тъй като задачата на звездите бе да разказажат живота си в танц.

Стелла Ангелова сподели за един от най-трудните моменти в своя живот,  а именно заболяването й от рак на щитовидната жлеза.

„Оказа се, че е злокачествен, което беше шок за мен”, сподели Стелла.

В този изключително труден момент за нея, човекът, който й помогнал най-много бил Рики Мартин, който преди операцията я е завел в Непал.


Део  също разкри  една от най-големите си тайни – зависимостта му към наркотиците.

„Имаше ситуация, в която щях да умра”, призна той.

В един момент осъзнал в какво се е превърнал и започнал да се бори, за да се откаже от тях . В този труден момент, най-голяма помощ за него са били спортът и уинд-сърфът.

Петко Димитров също сподели един от най-тежките си моменти в живота. Бизнсменът призна, че синът му Виктор се е родил преждевременно и е бил поставен дълго време в  кувьоз.

„Той е моята по-добра половина”, каза Петко за своя син.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА