Last news in Fakti

21 Май, 2013 16:52 4 753 1

Любовник бяга през прозореца в разгара на семен скандал (видео)

  • сао паулу-
  • семеен скандал-
  • любовник-
  • видео-
  • youtube

Нов видеоклип, в който любовник се крие на перваза на прозорец от разярен съпруг в бразилския град Сао Паулу, стана хит в интернет. В миниатюрното филмче, вероятно заснето от случаен минувач по улицата, първоначално се вижда и чува бурен семеен скандал на балкона на сграда, а малко след това от съседния прозорец се показва полугол мъж.

Тълпа зяпачи веднага се събира долу, отбелязва местният R7 Noticias. В разгара на караницата измаменият мъж и невярната жена се счепкват и хвърлят от балкона на третия етаж бяла риза, която с ефектен полет се приземява на тротоара.

Междувременно вляво от тях събитията се развиват стремително. Мъжът по бели гащи започва да се спуска от прозореца на апартамента по импровизирано въже от навързани едно за друго пердета или пране.

Той даже успява да влезе в словесна схватка с коментиращата тълпа, преди да стъпи на перваза на прозореца на долния етаж. След което скача върху голям тюфлек, подложен предвидливо от екипажа на пристигналата пожарна кола.

Множеството придружава всяко действие на злополучния донжуан с викове – насърчителни или не съвсем. Стъпил на земята, той им отговаря нещо ядосано и по най-бързия начин се опитва да избяга от нежеланото внимание.

За 5 дни видеото е събрало над 1 милиона влизания в YouTube, коментират го американски и британски издания от ранга на „Ню Йорк Дейли Нюз“ и „Телеграф“.

Според първото случката силно напомня за сюжет на епизод от тв шоу от типа на „Скрита камера“, а според второто може да е част от нестандартна рекламна кампания. Във всеки случай и двете изразяват съмнения относно истинността на разиграващото се.   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дивака

    1 0 Отговор