Необходими продукти:
- бисквити - 3 опаковки чаени
- течен шоколад - 1 с.л.
- масло - 1 с.л.
- какао - 1 с.л.
- вода - 1/3 ч.ч. гореща
- захарни пръчици - за овалване
- кокосови стърготини - цветни за овалване
Начин на приготвяне:
Начупвате бисквитите в купа. Добавяте маслото, какаото и течния шоколад. Заливате с горещата вода и разбърквате.
След като леко се охлади размачквате добре с ръце. Покривате с фолио и прибирате в хладилника за 4-5 часа.
След това отделяте с ръце по малко от сместа, правите на топче, а след това от топчето оформяте яйчице.
Овалвате яйчицата или в захарни пръчици, или в кокосови стърготини и ги подреждате в чиния.
Прибирате ги и ги държите в хладилника, пише gotvach.bg.
Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА