18 Април, 2022 11:31 4 383 13

Георги Първанов - дядо-рекордьор, сега и с внучета-близнаци

  • георги първанов-
  • внуци-
  • синове

Бебетата са деца на по-малкия от двамата синове на бившия президент – Ивайло, и неговата съпруга Росица

Дядо рекордьор е вече Георги Първанов, който се радва на цели пет внучета. Последните две са близнаците Зара и Николай, които се появили на този свят буквално преди месеци, пише вестник „Ретро“.

Бебетата са деца на по-малкия от двамата синове на бившия президент – Ивайло, и неговата съпруга Росица. Те вече имат един син Георги, който ще навърши скоро 3 годинки. Близнаците – момиче и момче, са кръстени на бившата ни първа дама Зорка, както и на бащата на снахата на Първанов. Зара и Николай вече са имали и първото си грандиозно парти в своя чест. Майка им Росица им организирала известния обичай погача, на който се събират само жени, за да орисат пътя им с най-добрите си благопожелания.

Георги Първанов - дядо-рекордьор, сега и с внучета-близнаци

Партито се състояло в домашна обстановка заради притесненията на родителите да посещават ресторанти, детски парти центрове и заведения предвид върлуващите вируси, но и за да не привличат излишно внимание и да запазят разширението на фамилията в тайна. Тържеството обаче не минало без специална украса, за която снахата на бившия президент се доверила на една от най-известните агенции за празнични декорации, които се погрижили обстановката в дома на Росица и Ивайло да бъде разкрасена с щедро количество балони и транспаранти.

Снахата на Първанов е банкерка по професия, но ще изкара още поне две години в майчинство. Синът му Ивайло пък се занимава с успешен хотелиерски бизнес и е собственик на един от най-луксозните спа комплекси в България – „Стримон СПА“ в Кюстендил.

Георги Първанов - дядо-рекордьор, сега и с внучета-близнаци

Големият син на Първанов – Владимир, се занимава с компютърните технологии и има фирма за софтуери. Наскоро е влязъл и в друга бизнес ниша заедно с по-малкия си брат, като двамата управляват съвместно и дружество за проектиране, изграждане и експлоатация на съоръжения за производство на електрическа енергия на база енергия на вода. Владимир е женен за съпругата си Цветанка, която е лекар по нефрология в столичната болница „Токуда“. Заедно с нея имат две вече пораснали деца, които са всъщност първородните внуци на бившия държавен глава. Първи се роди Георги, който е вече на 10 години. През 2015 г. Владимир и Цветанка станаха родители и на дъщеричка Виктория, която през лятото ще стане на 7.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ТаУмВзе

    18 6 Отговор
    Крал е достатъчно и за Правнуците! И не е само той.

    Коментиран от #9, #13

  • 3 Грульо

    6 3 Отговор
    От коя партия са бебетата? :D
  • 4 Другарят

    16 5 Отговор
    Седефчов така се облаготелства и намаза по комунистически , че синовете му могат да се размножават всяка година - има за внуци , правнуци и тия след тях !
  • 5 Гост

    5 5 Отговор
    Гоце Първаноглу
  • 6 Слава Русия

    10 6 Отговор
    Живот си живеят с рушветите от Путин и Газпром за сметка на българския народ.Да жевее Русия и ние покрай тея.
  • 7 тиква

    8 3 Отговор
    Дано стигне краденото и за тях!
  • 8 Лост

    8 3 Отговор
    Дядо - рекордьор. Ще помисли човек, че той ги е правил.
  • 9 4634

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Представяш ли си колко пък са обезпечени внуците на Борисов, който крадеше и за умрелите? И той е с партиен билет от БКП - член на тази партия от 1977 г. до днес. При това никога не сме виждали зет - бащата на неговите внуци. Той ги слага на дебелите си балдъри и позира, като закриват лицата им. КРАСОТА! За синовете на Първанов виждаме самите тях, жените им и децата. Това е истината.
  • 10 Иван

    6 1 Отговор
    Живи и здрави да са
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 хаберих

    1 0 Отговор
    ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ:
    Онанизмът - това е просто секс на бърза ръка.
  • 13 Копейката

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Време е аз да крада! Купих си вече ново ауди с безотчетните пари! Сопсидията много ми харесва! Благодаря ви, че ме храните Българи!