Last news in Fakti

18 Април, 2022 15:15 1 396 2

Антонио Бандерас се включи в шествие по случай Страстната седмица (ВИДЕО)

  • антонио бандерас-
  • страстна седмица-
  • традиционно шествие-
  • испания-
  • покаяние

Актьорът се присъедини към църковното братство в Малага

Антонио Бандерас се включи в шествие по случай Страстната седмица (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Антонио Бандерас се включи в традиционното шествие по случай Страстната седмица в Малага. 61-годишният актьор се присъедини към църковното братство в испанския град, за да стане част от грешниците, които носят модел на Богородица в реален размер из неговите улици, за да се покаят, съобщи tialoto.bg.

„След три години чакане, вчера най-накрая успяхме да разходим нашата Niña de San Juan по улиците на Малага“, написа той. Заради пандемията, въпросният ритуал, който свързва много вярващи, не се изпълнявал толкова дълго време.

Макар да живее в Лос Анджелис, всяка година преди Великден, Бандерас се прибира в Испания, за да се присъедини към католическото шествие. Тази година с него е и половинката му – Никол Кимпел, която се вижда на кадрите в социалните мрежи.

Холивудската звезда носи традиционно расо в слонова кост със зелена качулка. Въпросните одежди не са случайно избрани – те трябва да запазят анонимността на вярващите, готови да се покаят. Всяко братство се отличава с различни. Хората вървят из града на фона на тъжна музика, като носят изображения или големи статуи на Иисус Христос и Дева Мария.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    0 0 Отговор
    Млада двойка седи в киното на последния ред.
    - Скъпа, вече цял час седим тук, а ти още не си ме целунала нито веднъж!
    - Как, нали преди малко ти направих френска любов!
    - На мен ли?
  • 2 завод

    0 0 Отговор
    Вандерас е пич.