Last news in Fakti

19 Април, 2022 17:20 2 041 4

Карди Би разкри името и лицето на сина си (СНИМКИ)

  • карди б-
  • син-
  • социални мрежи-
  • корица на списание

Рапърката роди момченцето преди седем месеца

Карди Би разкри името и лицето на сина си (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Чакането официално приключи!

Седем месеца, след като обявиха, че отново са станали родители, Карди Би и Offset разкриха името на сина си. Това се случи в социалните мрежи, където семейството сподели и снимка на момченцето, с което и за първи път показват лицето му, пише tialoto.bg.

View this post on Instagram

A post shared by OFFSET (@offsetyrn)

„Уейв Сет Сифъс“, написа Offset в Instagram, публикувайки кадър, на който синът му се наслаждава на малката си ваничка. Момченцето, като истински наследник на звезди, носи няколко сребърни синджира, които изглеждат доста тежки за него. Към тях той е прибавил и сребърни обеци.

Малко по-късно Карди Би също сподели снимка на Уейв, но този път момченцето носеше светлосиня шапка, синьо яке, бяла блузка и светлосини панталонки. Масивните бижута отново бяха около врата му. Рапърката описа кадъра с емотиконки на динозавър, вълна и мечка. От английски думата „Уейв“ се превежда като „вълна“.

Но какво всъщност кара двойката най-накрая да разкрие името и лицето на сина си? Оказва се, че цялото семейство ще се появи на корицата на списание Essence за 52-рата му годишнина. Според изданието, броят ще се фокусира върху смисъла на любовта. В него ще бъдат поместени няколко семейни портрета на Карди Би и Offset заедно с най-малкото им дете.

През септември двойката сподели новината, че са станали родители на момченце, което се присъединява към 3-годишната им дъщеря Кълчър. Offset има още три деца – Джордан (12), Калеа (7) и Коди (7), които се раждат от предишните му връзки.

„Много сме щастливи най-накрая да се срещнем със сина ни. Той вече е обожаван от семейството и приятелите ни и нямаме търпение да го запознаем с другите деца в родата“, каза Карди пред E!News след раждането.

Рапърката призна, че децата са променили живота ѝ, но не и мисленето ѝ за работа. Тя е категорична, че ще се завърне на сцената и ще продължи да следва мечтите си. Наследниците ѝ просто са допълнителна мотивация за успеха.„Мога да си клатя задните части, да бъда най-провокативния човек, мога да се сбия, но продължавам да съм страхотна майка. През цялото време мисля за детето си“, категорична бе тя пред Vogue през декември 2019 година.

И преди критиците да се опитат да говорят срещу способността ѝ като родител, Карди заяви, че обсипва дъщеря си с любов. Всъщност, отдадеността ѝ на работата е именно заради Кълчър и нейното по-добро бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    2 0 Отговор
    туи не ли ники минаш или баркам

    Коментиран от #2

  • 2 Пустиняка

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Тц Оная мяза на Майк Тайсън
  • 3 Читател

    3 1 Отговор
    С тези вериги... за роб ли го подготвят?
  • 4 hmhmhm

    1 0 Отговор
    предлагам да е Чшш Оуу