21 Април, 2022 10:45 1 450 1

Боб Оденкърк получи звезда на Алеята на славата (ВИДЕО)

  • боб оденкърк-
  • звезда на алеята на славата-
  • холивуд

Звездата на 59-годишния Оденкърк е 2720-ата на прочутата алея в Холивуд

Боб Оденкърк получи звезда на Алеята на славата (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Актьорът Боб Оденкърк, известен с ролите си в хитовите сериали "Обадете се на Сол" и "В обувките на Сатаната", беше почетен със звезда на холивудската Алея на славата, пише в. "Дейли мейл".

Звездата на 59-годишния Оденкърк е 2720-ата на прочутата алея в Холивуд и се намира до тази на Брайън Кранстън, който изпълнява главната роля във "В обувките на Сатаната".

На церемонията по откриването ѝ присъстваха актьори от сериала "Обадете се на Сол", сред които Джонатан Банкс, Патрик Фабиан, Тони Далтън, Джанкарло Еспозито, Рей Сийхорн, Майкъл Мандо, създателят на поредицата Винс Гилиган, сценаристът Питър Гулд, комикът Дейвид Крос.

Церемонията съвпадна с деня, в който по телевизия Ей Ем Си стартира шестият и последен сезон на сериала "Обадете се на Сол", спин-оф на "В обувките на Сатаната".

Миналата година Боб Оденкърк, носител на награди "Еми" и на актьорската гилдия в САЩ, прекара инфаркт по време на снимките за "Обадете се на Сол". Шест седмици по-късно актьорът се завърна на снимачната площадка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    1 6 Отговор
    Аз тоз геврек не съм го и чувал ве.Каква алея къв булевард .....