Last news in Fakti

21 Април, 2022 11:15 980 0

Восъчни фигури на рапър украсиха музея на Мадам Тюсо

  • рапър-
  • бед бъни-
  • музея на мадам тюсо-
  • восъчни фигури

Музеят представи две восъчни фигури на Бед Бъни - в Ню Йорк и в Орландо

Восъчни фигури на рапър украсиха музея на Мадам Тюсо - 1
Снимка: БГНЕС

Пуерториканският рапър, певец и продуцент Бед Бъни, който често вплита различни жанрове в музиката си, се изправи лице в лице срещу самия себе си, след като Музеят на Мадам Тюсо представи две негови восъчни фигури. Те ще се помещават в Ню Йорк и Орландо, Флорида, предаде Ройтерс.

Носителят на две награди "Грами" определи преживяването като "странно". "Винаги ми е харесвало как изглеждам, но това е още по-реалистично", каза той.

View this post on Instagram

A post shared by Madame Tussauds Wax Museum USA (@madametussaudsusa)

И двете фигури от восък са облечени в костюми, които Бед Бъни, истинското име на когото е Бенито Антонио Мартинес Окаси, смята за емблематични в кариерата си. Единият е от изявата му на Супербоул през 2020 г., а другият - от Кечмания. Бед Бъни е и професионален кечист.

Костюмите са дарени от изпълнителя.

Восъчният двойник на Бед Бъни с тоалета от Супербоул ще се помещава в Музея на Мадам Тюсо в Ню Йорк, а "кечистът" ще приветства посетителите в музея в Орландо, Флорида


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА