22 Април, 2022 17:49 2 296 6

DARA с грандиозен концерт-спектакъл

  • dara-
  • концерт-
  • нов албум-
  • спектакъл

Заедно с цяла армия от танцьори, тя подари на присъстващите бурни емоции, безспирни танци и много музика

Малко след появата на първия си студиен албум, DARA отбеляза премиерата с впечатляващо шоу в препълнената зала на Joy Station. Заедно с цяла армия от танцьори, тя подари на присъстващите бурни емоции, безспирни танци и много музика.

Вечерта стартира със светлинно шоу и визуализации, предхождащи появата на DARA и заглавната песен от албума „Родена такава“. Малко по-късно заедно с нея на сцената се качи неповторимият Любо Киров, с когото тя изпълни чисто новия дует „Вече няма как“. Наситена с много изненади, програмата продължи с песните „Недей“, „Mamacita”, “Соса Маже“ и още.

Специален гост на събитието бе и рапърът Matteo, който кацна директно от Букурещ, за да подкрепи DARA и заедно да изпълнят сингъла “Call Me”, който прекара 9 седмици на първо място в класацията за най-излъчвани български песни.

В края на концерта певицата използва възможността да благодари на Милен Данков за режисурата и хореографията, на N.A.S.O за музикалното оформление, на Саня Армутлиева и екипа на „Вирджиния Рекърдс“ за непрестанната подкрепа и на всички партньори (Hell Energy, Bellebox, The Voice радио и телевизия, радио Витоша), които я следват в сбъдването на големите мечти.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    9 3 Отговор
    Тая чалгарка защо пее на английски, а не на турски или арабски?
  • 2 Красимир Петров

    10 3 Отговор
    Коя е пък тази ДЪра
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 в кратце

    1 0 Отговор
    DARA НАПРАВИ грандиозен концерт-спектакъл. Армията й от балерини и танцьори превъзхожда по брой БА.
  • 6 кабел

    0 0 Отговор
    “Соса Маже“,но СОС-ът не маже,даже и една рушаща се сграда не може да омаже. Омазва само положението с движението. Ако имаше жертви ,Фандъчката какви щеше да ги измаже?