Last news in Fakti

24 Април, 2022 09:34 8 541 10

Жената, която разби сърцето на "Ергенът" Виктор, е отново влюбена

  • ергенът-
  • виктор стоянов-
  • христиана парова

Наскоро бившата дама на сърцето на Виктор Стоянов сподели кадри от бурна вечер

Фитнес инструкторката Христиана Парова е последната жена до най-желания ерген в България Виктор Стоянов. След такава жена определено ще му е трудно да намери по-добра – особено сред такива претендентки, съобщава БЛИЦ.

Връзката им официално продължи повече от 6 години, а запознанството им тръгва, разбира се, от фитнес залата, където двамата прекарват голяма част от времето си.

В риалити предаването "Ергенът" Виктор споделя, че именно Парова е разбила сърцето му и раздялата им дошла по нейно желание. За момента красавицата се въздържа от коментари, както за връзката си с него, така и за друго, свързано с личния си живот. Тя изглежда фантастично и ежедневно потвърждава нагледно колко много работа върши във фитнес залата.

Наскоро бившата дама на сърцето на Виктор Стоянов сподели кадри от бурна вечер, а едно от сторитата подсказва, че вече отново има любов в живота ѝ. На една от многото снимки Хриси се прегръща с по-млад мъж, а като допълнение пише, че той е нейната половинка. Става дума за Александър Пеев, който поне засега все още не е познат в медийните среди.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сбруя

    20 0 Отговор
    Мускули,мускули. До мозък още не сме стигнали.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Задомен

    19 0 Отговор
    Това шоу е по-ид-иотско от сериал от Босфора, дори от и от тези дето го гледат
    Мъка страшна
  • 4 Хайл

    16 0 Отговор
    Тази пародия на шоу няма ли свършване . Този да избира там една от куклите .И готово .
  • 5 Вдовецът

    16 0 Отговор
    Айй стига с тоз "Ерген" бре ...Ами той остаря вече , стаж за пенсия направи ... И аз съм бил ерген ...ама накрая ми излезе "сляпата неделя" и се ожених на 28 ...ама освен родители,близки и приятели - никой за това не разбра ...За съжаление 18 години след това ...овдовях ... Божа работа и ...СЪДБА ! Егати и простотиите де се въртят по нашите телевизии...Добре ,че се отказах от тях преди 4 години и приемниците захвърлих на тавана. На път съм и от "Факти" да се откажа ,ако постоянно ни натрисат подобни простотии...Егати ...Аман бре !
  • 6 Зайо Байо

    8 3 Отговор
    А ще ни осветлите ли дали и момата , която РАЗБИ сърцето на Бойко Вожда , отново е влюбена в някой или в поредната къща / но не в Барселона / ? Защо все за разни неизвестни девойки пишете , а НИТО ДУМА няма за Борислава Йовчева , тази с бикините ! Да не е потънала вдън земя ? Я се поразровете , нищо че може Бог Бойко да се обиди !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ха ха

    1 0 Отговор
    Утре чакамеда ни съобщите кои са заели местата в сърцата на другите две големи любови на "Ергенът.С тази Парова вече сте банални.
  • 10 Кумчо Вълчо

    0 0 Отговор
    ТОВА ,,ШОУ ДА СЕ ГЛЕДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И САМО ОТ УЧЕНИЦИ ДО 12 ГОДИНИ И ПЕНСИОНЕРИ/ БЕЗ БИВШИ ВОЕННИ/САМО ГОЛЯМА ДРАМА Е НЕРВИ КАТО ВЪЖЕТА СЕ ОПЪВАТ И СЕ ИЗГЛАЖДАТ ВСЯКАКВИ БРЪЧКИ И ОТНОШЕНИЯ