Last news in Fakti

24 Април, 2022 10:28 3 833 2

Нови семейни войни в "Hell's Kitchen"

  • hell's kitchen-
  • хелс китчън-
  • семейни войни

Коя е по-добрата половинка в семейство Делчеви?

Безпощадното предизвикателство в Hell’s Kitchen България изправи готвачите със сини куртки един срещу друг в ожесточена битка с директни номинации. Недостойното представяне на Денислав доведе до нови семейни войни в четвърти сезон на кулинарното риалити по NOVA.

Денят на участниците започна с игра на клошове, която изпита паметта и бързината на двата отбора. Те се бориха за съвпадения на допълнителните съставки, които трябваше да съчетаят в чиниите си. В готвенето Сините претърпяха тотален разгром, поради впечатляващите попадения в ястията на Червените и мъжете трябваше да премерят сили в индивидуална задача за доказване.

Шеф Ангелов постави високи изисквания към Синия отбор с мастърклас на световно ниво, воден от майстора на кулинарната катана шеф Нодзоми Фурутани. Той демонстрира на Сините претенденти за кулинарна слава как се приготвя традиционно тристепенно меню с японска прецизност и фин усет към детайла. Прилагането на записките от урока в кухнята обаче се оказа почти непостижимо, но категоричния провал на Денислав за втори път му осигури участие в тежък двубой срещу съпругата му.

Коя е по-добрата половинка в семейство Делчеви? Дали Денислав ще предпочете да саботира себе си пред това да победи жена си? Как ще понесат това Сините му съотборници? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гостъ

    1 0 Отговор
    Някой гледа ли го тая сезон въобще, толкова слаби участници досега не е имало.Ниво помощник готвачи в обикновен ресторант.Явно е било много зле на кастинга,за да бъдат избрани точно тези. На На повечето им липсват елементарни познания по кулинария, за технология да не говорим.Същевременно гагите навирени до небето, интригите обаче явно ги умеят повече от готвенето.