Last news in Fakti

26 Април, 2022 08:08 904 1

Покрай войната в Украйна Камелия слага униформа

  • камелия-
  • униформа-
  • война-
  • камуфлаж

Камуфлажът е къса секси роля, върху която има пеперуди, които са символ на приятелството и мира

Изкусителната блондинка сложи секси камуфлаж, но не за да се включи в бойни действия, а за да направи поредното си нетрадиционно участие в столична чалготека, пише flagman.bg.

Актуално покрай войната в Украйна Камелия слага униформа, която трудно може да бъде видяна в полеви условия. Причината е, че камуфлажът е къса секси роля, върху която има пеперуди, които са символ на приятелството и мира. И в този вид излиза на клубната сцена, където кара феновете си да пощуреят със старите ѝ хитове.

 

Камелия не спира да призовава хора да правят любов, а не война, което я праща в отбора на пацифистите. Въпреки многогодишните си призиви за добър и спокоен свят напоследък фолкдивата не е активна в социалните мрежи и предпочита да не изказва крайни позиции за войната в Украйна. Вместо това тя признава, че се радва на топлото време и пролетното слънце, които я зареждат и я карат да се чувства добре за своите 51 години.

Появата с военна униформа определено е удар в десетката, защото феновете се надпреварват да си правят снимки с нея. Въпреки че още преди години тя реши да се раздели с "Пайнер", Камелия продължава да пълни дискотеките с любители на кръшния жанр. Мнозина ѝ отдават, че продължава да изглежда все така секси и може да си слага къси рокли, въпреки че е прехвърлила половин век живот.

Но не са малко тези, които я корят заради операцията на носа, която си направи. Феновете са бесни, че така се е обезличила и е заприличала на редица свои колежки. От "военното" участие е видимо, че носът на Камелия е все така изтънял и много къс, което е характерна черта и за други изпълнителки.

Преди време Камелия проплака, че след участие в шоуто на Слави Трифонов ѝ се случило голямо нещастие. Фолкзвездата, която неведнъж е седяла на "дивана на Слави", загубила гласа си след една от проявите си при Дългия. Изпълнителката на "Залезът и зората" разказа, че нейният възлюбен Цветин я съветвал да не ходи, защото в този период имала по 27-28 концерта месечно, на които "викала до несвяст". "Отивам там, гласът ми започва да трепери и на другия ден се появиха стотици публикации, в които се твърдеше, че не мога да пея. Това ми срина психиката. Изпаднах в тежко вътрешно състояние и наистина като че ли спрях да мога да пея", разкрива Камелия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.