Last news in Fakti

28 Април, 2022 11:45 4 745 5

Теди Александрова за раздялата с Емрах Стораро (ВИДЕО)

  • теди александрова-
  • емрах стораро-
  • раздяла-
  • разкрития

Певицата разкри шокиращи подробности за връзката си с малкия син на Тони Стораро

Скандалната раздяла между певицата Теди Александрова и Емрах Стораро се превърна в истинска сензация, а мнозина я определиха като по-въздействаща и от турските сериали. Бившите влюбени си размениха обидни квалификации в социалните мрежи и на показ се излязоха много тайни от връзката им.

Пред БЛИЦ Теди Александрова проговори открито за отношенията си с малкия син на Тони Стораро и да разкри шокиращи подробности от тяхната връзка.

"Раздялата е факт, но начинът, по който се случи, е грозен. Искам да се извиня на всички мои фенове, че станаха свидетели на тази лична драма по такъв начин. Цирк е най-меко казано. Смятам, че сме имали много силна връзка и отношения, но когато се набъркат много хора и няма одобрението от неговите родители.... Това беше с предизвестен край от самото начало. Знаех, че ако не сме достатъчно силни в отношенията си, ще се случи точно това", коментира Теди пред наш репортер.

"Много хора не знаят от къде имам въпросното клипче с курбана, със закланите агнета и т.н. Лично бащата на Емрах ми го изпрати по вайбър. те казват, че това нещо е курбан. Но това не е съвсем така. Много животни са дадени в жертвоприношение и се получава малко като сделка с Господ. И това се говори на турски във въпросното клипче - Теодора да стои далеч и Емрах да си поеме пътя. Така че не смятам, че това е точно курбан, а една негативна енергия...", допълва тя.

"Семейството на Емрах отпреди това са ходили на такива ходжи, защото са искали да приключи нашата връзка. Какво са правили - те си знаят! Имаше напрежение в нашата връзка. Той имаше непрекъснати скандали с цялото семейството, чувстваше се притиснат и разпънат на шпагат. Когато си по средата тотално изперкваш. Инцидентът с носа ми се случи малко преди това. Удари ме и ми счупи носа", откровена е Теди Александрова.

Цялото интервю с Теди Александрова може да гледате във видеото долу:


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    7 0 Отговор
    Че колко Стораро-та са?!
    Ай да не ни занимавате със убийците на българската култура и морал!!!
  • 2 Юсуф

    5 0 Отговор
    Другия път да подбира повече г-ца Александрова.
  • 3 Тотьо

    7 0 Отговор
    Поредната продукция на Джипсиленд.
  • 4 Serj

    4 0 Отговор
    Някво копие на Албена Зурлева е тая 🐷🤢
  • 5 Мексо

    1 0 Отговор
    По движенията изказа и тиковете си личи че тази жена е на тежки наркотици от дълго време.