Last news in Fakti

30 Април, 2022 13:06 5 766 6

Близо 2 милиона искат Амбър Хърд да напусне продукцията "Аквамен 2"

  • амбър хърд-
  • джони деп-
  • петиция-
  • отстраняване-
  • аквамен 2-
  • фенове

Според последователите на Деп, отстраняването на Амбър от "Аквамен" би било нещо като компенсация за отстраняването на Джони Деп от "Карибски пирати"

Близо 2 милиона искат Амбър Хърд да напусне продукцията "Аквамен 2" - 1
Снимка: Shutterstock

Близо 2 милиона почитатели на Джони Деп са подписали петиция с искането Амбър Хърд да бъде отстранена от продукцията "Аквамен"2. Всъщност петицията е била започната още през 2019 г. Но сега набира скорост, заради драматичните събития, свързани с делото, наподобяващо истинска война, което се води между Деп и Хърд.

Обвиненията от нейна страна, че Джони я е тормозил и тя е била обект на насилие, бяха контрирани от неговите адвокати. Актьорът от своя страна представи доказателства, че нещата стоят точно обратно - и жертвата е бил той. Излязоха наяве ужасни подробности. Кой кого е тормозил, удрял, заплашвал - съдът тепърва трябва да се произнесе.

“Мъжете са жертви на домашно насилие, също както жените. Това трябва да бъде разбрано и трябва да се предприемат действия към насилниците. Направете правилното нещо и махнете Амбър Хърд от “Аквамен 2”, пише в петицията.

Според последователите на Деп, отстраняването на Амбър от "Аквамен" би било нещо като компенсация за отстраняването на Джони Деп от "Карибски пирати", пише woman.bg. Освен за “Аквамен”, в change.org има и друга петиция, която Хърд оглавява. Тя е за премахването на актрисата като говорител на L’Oreal - по нея има 82 150 подписа.

Хърд от своя страна се радва на майчинството. Неотдавна тя сподели сладка снимка, на която позира с дъщеричката си, която навърши 1 годинка. Бащата на момиченцето се пази в тайна. Когато Амбър сподели, че е станала мама, тя заяви, че това се е случило "по нейни собствени правила" - като самотен родител. Някои фенове смятат, че баща на детето е Илон Мъск, с когото Амбър е имала връзка, докато уж се е опитвала да се сдобри с Деп.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дада

    33 1 Отговор
    Тази не-щастница хърд трябва да бъде премахната от всички филми завинаги. Долна насилница лъжкиня и психопатка

    Коментиран от #4

  • 2 И как разбрахте че са почитатели

    11 1 Отговор
    на Деп, а не борци за равноправие? Или важното е плебса да се мрази един друг и всеки срещу всеки, че либерастките сатанисти по-лесно да управляват?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Щастливецо

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дада":

    Хейтър, завиждаш.
  • 5 Що бре

    4 0 Отговор
    Отровната Айви може успешно да бъде отиграна от тая усойница! От далеч и личи лицемерието и отровните зъбки!
  • 6 ОлеееееееЛее

    0 0 Отговор
    Плача. Страдам. Каква разбиваща новина.