9 Май, 2022 21:20 6 151 2

Ник Кейв изгуби втори син

  • ник кейв-
  • син-
  • джетро лейзънби-
  • почина

Кейв потвърди новината в кратко изявление днес

Ник Кейв изгуби втори син - 1
Снимкa: Shutterstock

Почина Джетро Лейзънби, един от синовете на Ник Кейв, предаде pitchfork.com

Кейв потвърди новината в кратко изявление днес, като написа: „С много тъга мога да потвърдя, че синът ми Джетро почина”.

Ник Кейв изгуби втори син

Причината за смъртта не е обявена.

Джетро Лейзънби беше на 31 години. Лейзънби е роден в Мелбърн, Австралия, през 1991 г., но споделяше, че не се е срещал с баща си, докато не е навършил 7 или 8 години.

Кейв каза през 2008 г.: „За мое вечно съжаление, не осъществих голям контакт с Джетро в ранните му години, но сега с него имаме страхотни отношения”.

Джетро Лейзънби започва кариера на модел, работейки в Лондон, преди да се върне в Австралия. Преди смъртта си той е бил арестуван за насилствено нападение над майка му, Бо Лазенби, в Мелбърн в началото на март. Джетро беше освободен от ареста миналия петък, по информация на мелбърнския Herald Sun.

Джетро е втората загуба на дете за Кейв през последните години. През 2015 г. 15-годишният син на певеца, Артър, почина след падане от скала в Англия. Кейв издаде в негова памет своя албум с Bad Seeds "Ghosteen" от 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Зззз

    24 0 Отговор
    След като е нападнал майка си по добре ,че е станало така .Да посегне на майка си говори за проблеми със сивото вещество.