Last news in Fakti

10 Май, 2022 13:28 2 747 2

Риана се омъжи, но... (ВИДЕО)

  • риана-
  • сватба-
  • брак-
  • asap rocky-
  • видео-
  • годеж

Годежът и сватбата на артистите, които чакат първото си дете, е само за видеоклипа на рапъра

Риана се омъжи, но... (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Добре осведомени източници опровергаха слуховете за предстоящата сватба на Риана и A$AP Rocky, които се разпространиха онлайн след пускането на новото видео на рапъра. В него A$AP Роки използва брекети на зъбите си, за да попита Риана дали ще се омъжи за него, а певицата казва „да“, пише БГНЕС.

Подобен сюжет подхрани слухове за годежа на музикантите, които се появиха, след като Риана беше забелязана с пръстен на безименния си пръст. Въпреки това, близки до двойката, в разговор с TMZ, опровергаха това и отбелязаха, че тази история не е нищо повече от сценарий за клипа. Всичко е направено заради шегата, казват запознати.



Според източника Риана и A$AP Роки не само, `e не планират да се женят скоро, но дори не са и сгодени.

В момента Риана е в последните седмици от бременността – певицата и A$AP Rocky очакват първото си дете. Въпреки бременността ѝ, напоследък двойката често се оказва в центъра на скандали. A$AP Rocky беше обвинен в изневяра на Риана с нейната приятелка, дизайнерката Амина Муади, която отрече тези слухове. След това в мрежата се появиха екранни снимки от кореспонденцията на рапъра с друга жена, която той кани на среща.

Освен това музикантът имаше проблеми със закона. Той бе заподозрян, че е организирал стрелба в Холивуд през есента на 2021 г. Рапърът беше арестуван, но освободен под гаранция. В момента служителите на реда разследват инцидента.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    9 1 Отговор
    Туй събитие в кой зоопарк се състояло?
  • 2 Механик

    6 0 Отговор
    Риана се омъжи за ... жена от другия пол.