Last news in Fakti

13 Май, 2022 22:30 7 540 4

Съдбата ни праща тези знаци преди да срещнем голямата любов

  • любов-
  • голяма любов-
  • знаци-
  • съдба-
  • суеверие

Животът има начин да ни подготви за идването на любовта

Съдбата ни праща тези знаци преди да срещнем голямата любов - 1
Снимка: Shutterstock

Любовта е несравнимо силно чувство, което всеки човек иска да изпита. Вярвате или не, но съдбата винаги ни изпраща знаци, които издават, че много скоро в живота ни ще се появи правилният човек. Трябва само да им обърнем внимание, пише struma.bg.

1. Скъсано копче или счупен цип

Ако това се е случило с момиче, тогава в обозримо бъдеще тя ще срещне своята сродна душа. Срещата ще бъде неочаквана, но много приятна.

2. Бездомно животно

Ако човек е самотен, той трябва да наблюдава внимателно как се държат бездомните животни с него. Ако котка или куче започнат да го следват, това означава, че любовта е точно зад ъгъла и скоро ще нахлуе в живота му. За да се случи това, е важно да не прогонвате животното.

3. Разсипване на захар

Разсипването на сол вещае скандали и кавги в семейството. Но ако разсипете захар, това предвещава бърза любов, която ще бъде ярка и чиста.

4. Желание за промяна на външния вид

Ако сте променили външния си вид, преди да започнете сериозна връзка, тя ще бъде много силна. Подсъзнателно ще почувствате, че трябва да направите приятно впечатление на човек, който може би дори не познавате в момента.

5. Желае за промяна в декорацията у дома

Това вещае началото на страстен роман в обозримо бъдеще.

6. Порязване на пръста

Това определено не е приятно, но не е повод за притеснение. Порязването на пръста вещае, че скоро ще срещне сродната си душа.

7. Сънища за любов

Те винаги са пророчески. Ако човек сънува, че се е влюбил, то точно това ще му се случи в реалния живот. Ако интуицията ви е добре развита, тогава с нейна помощ ще усетите, че много скоро съдбата ще ви срещне с правилния човек.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Водопроводчика

    10 3 Отговор
    Счупеният душ или запушена мивка/тоалетна чиния е най-разпознаваемия знак на лИбоФта.

    Коментиран от #4

  • 2 Сашана

    3 1 Отговор
    Ох леле ох ох по по-дълбокооо и продължителноооо
  • 3 суеверия

    9 0 Отговор
    Късали са ми се копчета, чупил ми се е цип, в 5 сутринта бездомна котка ми е мяукала на вратата, но това с правилния човек въобще не е лесно. По-вероятно е да е неправилният. ;D
  • 4 нее

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Водопроводчика":

    И това не е.