20 Май, 2022 04:50 5 022 10

Симона и Борислав спечелиха "Един за друг"

  • един за друг-
  • шоу-
  • симона-
  • борислав-
  • победители

Семейството прибра 74 хиляди лева

Симона и Борислав спечелиха "Един за друг" - 1
Снимка: NOVA

Зрителите станаха свидетели на грандиозна финална битка за победа в третия сезон на „Един за друг“, предаде NOVA.

Последното предизвикателство – „Четири сезона“, тества силата на волята и издръжливостта на влюбените участници. Симона и Борислав се справиха най-добре в играта и демонстрираха самообладание отвъд предела на човешките възможности. Семейството с две деца си извоюва първото място в най-романтичното предаване в телевизионния ефир и със собствени сили успя да спечели 74 081 лв.

Във финалното изпитание двойките трябваше да мобилизират силите си и да устоят на суровите стихии на любовта – жарко слънце, студен дъжд, леден вятър и зимна вихрушка. Всичко това докато пазят баланс върху подвижна платформа, без да се отделят един от друг за секунда и държейки 15-килограмова чанта.

Четвъртото място в надпреварата заеха Теодора и Генади, които първи слязоха от подиума, а бронзът отиде при Гергана и Радослав. Подгласници на победителите станаха Поля и Димитър, които до последно се бореха с тежките капризи на сезоните. Най-голямо спокойствие и сила на духа запазиха Симона и Борислав, които стоически успяха да издържат най-дълго и да вземат победата.

„Чувството е неописуемо, не можем да го осъзнаем все още! Участието ни в това предаване беше много емоционално. „Един за друг“ е най-интересното нещо, което ни се е случвало в живота. Тепърва излизайки ще започнем още повече да чувстваме какво сме преживели тук – емоции, любов, приятели и грижа към другия. Най-важното е, че никога не загубихме себе си и останахме такива каквито сме. „Един за друг“ е нещо нереално и прекрасно! Благодарим на всички!“ – коментираха големите победители Симона и Борислав своето участие в „Един за друг“.

„Вие сте единствените, които успяха да преодолеят всички 45 предизвикателства, пред които ви изправихме. В тях нееднократно победихте собствените си страхове, научихте безценни уроци, опознахте неподозирани черти от характера на любимия си човек, открихте такива у самите вас и се убедихте, че вашият партньор е най-силната ви опора. Сигурен съм, че тези изключителни мигове ще останат един от най-ярките ви спомени в живота. Благодаря ви, че участвахте в голямото романтично приключение „Един за друг“!“, коментира чаровният водещ на предаването Емо Чолаков.

За трета поредна година най-романтичното риалити в българския телевизионен ефир предложи на зрителите положителни емоции, оспорвани предизвикателства и много любов. В продължение на 3 месеца 13 атрактивни двойки се впуснаха в шеметна надпревара, която ги изкара извън комфортната им зона и тества техните взаимоотношения, физическа и психическа подготовка. Всички те показаха неповторима решителност, сила на духа и доказаха, че са „Един за друг“.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 💨💨💨💨

    9 7 Отговор
    Поредните незнайни хорица спечелили парички от някви задръстено предаване . Никой не се интересува от тях само от парите им и къде живеят. Ще помогнем да ги изхарачат .

    Коментиран от #2

  • 2 Луд

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "💨💨💨💨":

    Истината ,че това е единственото реалити без интриги и без глупоста да се издига на пиедестал.Без значение коя двойка щеше да спечели ,абсолютно всички накрая си заслужаваха.Явно не си го гледал и за това коментираш така ,но точно така трябва да се държат хората в семействата.

    Коментиран от #4, #6

  • 3 ☠️☠️☠️☠️☠️☠️

    6 3 Отговор
    3 месеца са се борили с разни задачки , а да ли са ходили на работа или саьвзели безплатен отпуск. И кой се интересува тези незнайни персони колко са спечелили от някакво тъпо реалити форматче . Един върху друг ще шежда е по интересно като заглавие.
  • 4 💨💨💨💨

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Луд":

    Не не съм го гледал . Не гледам тази телевизия от години . Поморие нцип не гледам неща който не е интересуват и сазагуба на време . Предпочитам научно популярни канали , история, география и други такива . Предпочитам хубава интересна книга пред някакво реалити за семейни .
  • 5 😈😈😈😈

    5 0 Отговор
    Добре спечелили кинти , голяма работа . Напълниха ефира с разни безсмислени формати . Само хляб и зрелища . Нищо сериозно понтази тв. Като и видиш програмата лошо ти става турски и индийски филми , разни говорилни и реалти бози. И не само тази тв и разни други са пълни с блуткави шоуу програми.
  • 6 🏈🏈🏈🏈

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Луд":

    Вие сте си правил трудът да го гледате . И научихте ли нещо полезно от него или гледахте колко добре се познават тези двойки . Видях няколко реклами или откъси на това шоу - цирк. Нищо не ми грабна окото и интереса .Сазагуба на времето става според мен . По добре да прочета някоя книга , да по гледам някой документален филм или нещо подобно от колкото да гледам как няколко семейства се борят за пари .
  • 7 Е, и...

    5 0 Отговор
    Важното е, че намериха на човека работа, при това отлично платена. Чолаков гладен няма да остане.
  • 8 Българка

    3 0 Отговор
    Борислав хитруваше като стоеше през цялото време извън ледения душ, съответно е повече в кондиция от всеки друг в играта. Не е честно, че не го отстраниха от играта и не дадоха наградата на децата от Мездра, те я зслужаваха най-много
  • 9 Ана

    1 0 Отговор
    Голямото предаване. Толкова много игри " бързи/ смели/ сръчни, а на финала - удавяне .( а точно там трябваше да играят за време) Излагация.

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.