3 Юни, 2013 11:09 1 096 1

Велопоход в Лондон в „Помощ на героите“

  • лондон-
  • помощ за героите

Близо 1500 велосипедисти се събраха неделя в Лондон, за да подкрепят годишната инициатива за набиране на средства за фондацията „Помощ за героите“.

Неправителствената организация се прочу около трагичен инцидент със зверското убийство на ветерана Лий Ригби в Лондон. Той беше облечен с фланелка с името „Помощ на героите“, когато беше нападнат и заклан с ножове и мачете.

Организаторите отбелязват, че в тазгодишната проява са участвали и около 150 ранени войници. Проявата имаше за цел да промотира открития в края на май център за ранени военнослужещи, така и на програмите за набиране на средства за фондацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ингемар Стенмарк

    0 0 Отговор
    Тези са смешни. Че какви герои имат англичаните. Нали винаги те са агресорите и те нападат другите страни. Един агресор не може да е герой.