Last news in Fakti

26 Май, 2022 10:32 3 614 0

Зодиакални двойки, които са обречени на раздяла

  • зодии-
  • двойки-
  • връзки-
  • любов-
  • раздяла

Една от тях е Козирог и Дева

Зодиакални двойки, които са обречени на раздяла - 1
Снимкa: Shutterstock

Романтичните отношения изискват работа и усилия, за да се развият хармонично. Хората разбират това, опитват се да инвестират ресурси в романтиката, която се случва в живота им. Благодарение на това мнозина постигат желания резултат, стават едно цяло с любимия си. Но щастието не е писано да се случи на всеки. Има хора, чиито връзки са обречени на раздяла. Те са родени под определени знаци на зодиака.

1. Лъв и Риби

Лъвовете обичат да бъдат активни, ежедневно го правят. Те са амбициозни, правят всичко, за да продължат напред, да се усъвършенстват, да спечелят добра репутация и уважение от околните. Рибите, от друга страна, мислят повече за духовния компонент на живота, опитват се да мечтаят повече, да си представят нещо уникално и невероятно. В общи линии, живеят в свой измислен свят. Малко вероятно е такива партньори да могат да бъдат на една и съща дължина на вълната и без това отношенията между тях просто не могат да бъдат хармонични.

2. Телец и Водолей

Телците са практични и организирани. Поставят си ясни и сложни задачи, опитват се да следват установения план за действие, да не се отклоняват от него в никакъв случай. Водолеите са независими, обичат свободата. Те следват призива на сърцето, слушат вътрешния си глас, действат както им казва интуицията. Те имат различен подход и към романтичните отношения. Телците предпочитат да планират всичко, но Водолеите искат да правят изненади, да показват спонтанност във всяко едно нещо и по всяко време. Малко вероятно е такива партньори да намерят общ език.

3. Козирог и Дева

Представителите на тези зодиакални съзвездия са много сходни, което е и основният проблем. Козирозите посвещават много време на работата, приемат сериозно всички отговорности, които са им поверени. Девите имат същото отношение към професионалните си дейности, те стриктно правят всичко, което им е поверено. Тези хора изобщо не се интересуват от личния си живот. Това води до факта, че връзката им се разпада пред очите им, защото никой не работи върху нея. На личностите на изброените знаци не им е писано да бъдат заедно. Те няма да могат да установят отношения, да преминат през период на адаптация и да живеят заедно след това дълги години, пише actualno.com.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА