3 Юни, 2022 09:43 3 802 6

Кралските наследници откраднаха вниманието на юбилея на Кралицата

  • кралско семейство-
  • наследници-
  • принцеса шарлот-
  • принц джордж-
  • кралица елизабет втора-
  • юбилей

Децата на Уилям и Кейт приковаха вниманието на всички по време на честванията

Кралските наследници откраднаха вниманието на юбилея на Кралицата - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Най-малките кралски наследници приковаха изцяло вниманието по време на честванията на платинения юбилей на прабаба им Елизабет II. Принцовете Джордж и Луи, както и тяхната сестра Шарлот са преки наследници на трона след дядо им Чарлз и татко им Уилям.

Принцесата и братята ѝ бяха част от тържествата, с които Великобритания отбелязва 70-ата годишнина от възкачването на кралицата на трона. Децата преминаха през шествието в собствена карета, в която бяха заедно с майка си Кейт и Камила. Малките кралски особи трогнаха всички, когато показаха, че вече са овладели дворцовия протокол и в синхрон се поклониха в мига, в който в тяхна чест бяха изстреляни топовни салюти, пише Дарик.

Кралските наследници откраднаха вниманието на юбилея на Кралицата

И ако до сега принц Джордж бе абсолютният любимец на британските поданици, този път той бе засенчен от по-малкото си братче.

4-годишният Луи, който е най-малкото дете на Кейт и Уилям стана фаворит на всички, особено след непринудените му реакции докато стоеше на балкона на Бъкингамския дворец, редом до семейството си и кралицата.



Малкият Луи все още няма голям опит с подобни публични изяви, тъй като израстването му се случи точно по време на COVID-пандемията, когато те бяха ограничени. Видимо доволен от случващото се около него, най-младият принц не спираше да се усмихва и да прави смешни физиономии.

Публикация, споделена от Sky News (@skynews)

По-голямата му сестра пък не спираше да го напътства. В един момент, когато Шарлот видимо се бе уморила и си взе кратка почивка от поздравленията към поданиците, тя хвана ръката на Луи и я сложи в скута му.

Най-доволен обаче принцът остана от авиошоуто, наблюдавайки мощните самолети, летящи над главата му с отворена уста и затворени очи.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Странни са хората":

    НАПЪЛНО точно описано
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кардинален

    7 0 Отговор
    Цял живот са живели на гърба на народа си !
  • 5 Тия англичани

    4 1 Отговор
    са големи глупаци! Не стига че ги използват, ами те се и кефят.
  • 6 Малките

    2 1 Отговор
    лигльовци не са интересни. И родителите им, и баба им, и всички "кралски" олигофрени.