Last news in Fakti

3 Юни, 2022 20:21 5 384 13

Руса красавица свали 63 кг и сподели своя основен трик (СНИМКИ)

  • отслабване-
  • трик-
  • топене на мазнини-
  • здравословно хранене

Най-голямото изкушение за Джоузефин било сладкото

Младата Джоузефин Десгранд се стопи от 120 до 57 килограма и предизвика истински фурор в социалните мрежи с възхитителната си трансформация.

Девойката, която живее със семейството си в Австралия, признава, че е стигнала до болестно състояние, защото е обичала да си похапва много сладкиши: „Моят грях винаги е бил това, че обожавам да си хапвам чипс и шоколад”, признава Джозефин, пише jenata.blitz.bg.

Тя споделя, че един ден просто се е погледнала в огледалото и сякаш изведнъж е прогледнала и осъзнала, че е качила много килограми и вече формата ѝ е кръгла. "Именно защото обичах толкова много да си хапвам тези неща, достигнах до критичните 120 килограма едва на 19-години и съответния размер на дрехите – ХХL.", казва тя.

Джоузи развила истинска зависимост към всякакви захарни изделия. Тогава тя е решила да се възползва от социалните мрежи и да разгледа из Инстаграм снимките на напълно непознати хора по целия свят, за да се вдъхнови за своето отслабване.

Тя видяла как те са трансформирали телата си, с колко воля са се отървали от излишните килограми и тогава момичето решило, че и то е способно да направи такава промяна в живота си. Именно тези кадри успели най-силно да мотивират Джоузи.

Тя признава, че ѝ е било наистина много трудно да се откаже от бързата храна, от която се е чувствала зависима и да мине на нормален режим на хранене. Най-трудно по думите ѝ е било да промени така живота си и да се откаже от сладкото. Най-силно я е мотивирала промяната, която е знаела, че ще настъпи след време.

За да спре да консумира захарни изделия, тя е имала малък и хитър трик, на който всъщност дължи отслабването си. ‘Когато изпитвах нужда да ям нещо сладко, просто започвах да си правя зелена салата и ядях, докато това желание не изчезне”, споделя тя.

Към момента Джоузи вече тежи 57 килограма и не употребява никаква захар. Заедно с хранителния режим тя е решила да започне да ходи на фитнес, за да се стегне и добие тяло, което може да показва без грам притеснения.

Тя е решила да мотивира чрез трансформацията си и други и затова е качила снимки „Преди” и „След” в „Инстаграм”. „Както аз се вдъхнових от такива примери, така, надявам се, и аз да успея да помогна на други да се решат на голямата крачка да кажат „сбогом” на излишните килограми”, споделя Джоузи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радио Анадола

    22 11 Отговор
    Защо развалиха хубавата жена!?
  • 2 Абе..

    5 15 Отговор
    Праската като измършавее,все праска си остава,Коледата е неизменно в календаря и..
  • 3 ъъъ

    13 12 Отговор
    таа кат свали парцалите,коланите и щипките...
    ще е като шар пей - увиснала кожа
  • 4 Абе

    17 15 Отговор
    Както е сваила толкова кила сега цялата е в стрии,напукала се е,като на стар индиянец петата
  • 5 Момо

    19 8 Отговор
    Отивам да си измия череши от моята градина, а вие яжте ГМО череши по 60лв килото.

    Коментиран от #7

  • 6 А стига ве....

    10 1 Отговор
    63 килограма..хм...тази вероятно е гаджето на Пеевски и двамата са наполовина.
  • 7 Гнетача

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "Момо":

    Дай 3 кила на...лизингови вноски!😂
  • 8 Отслабнал

    31 1 Отговор
    Браво на мацката! Първо заради перфектната фигура, второ заради силата и волята да го направи. Пожелавам и да успее да задържи килограмите, защото тази борба се води цял живот!
  • 9 Ако

    14 1 Отговор
    Наистина е била 120 и сега е 60, няма как да е с кожа на тупан. Яко е играл 🔪🗡️.
  • 10 Хубаво,

    15 2 Отговор
    ама ако е истина. Кожата й е неестесвено стегната след толкова свалени килограми. Фотошоп или операции?
  • 11 Искра Фидосова

    12 0 Отговор
    Очаквайте скоро и от мене снимки 😉
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Познавах

    1 0 Отговор
    една кифла, която направи този номер. После поне 2г кожата и висеше на дипли и цялата бе в стрии. Беше преди 10ина години и не съм я проверявал скоро! :)