Last news in Fakti

7 Юни, 2022 20:10 1 138 3

Отхвърлиха опитите на Кевин Спейси да отмени дело за сексуално посегателство

  • кевин спейси-
  • дело-
  • сексуално посегателство-
  • антъни рап

Съдия Луис Каплан прецени, че съществува основателен спор по въпроса актьорът насилствено е докосвал "интимните части" на Антъни Рап

Отхвърлиха опитите на Кевин Спейси да отмени дело за сексуално посегателство - 1
Снимкa: Shutterstock

Федерален съдия в САЩ отхвърли опита на актьора Кевин Спейси да отмени граждански иск от страна на актьора Антъни Рап, който обвинява носителя на "Оскар", че му е посегнал сексуално на парти през 1986 г, когато Рап бил 14-годишен, съобщи Reuters, цитирани от БТА.

Съдия Луис Каплан от Манхатън прецени, че съществува основателен спор по въпроса дали 62-годишният сега Спейси насилствено е докосвал "интимните части" на Рап, за да удовлетвори сексуалното си желание. Съдията каза, че Рап, който сега е на 50 години и иска компенсация и наказателни мерки срещу Спейси, може да претендира за телесна повреда и преднамерено причиняване на емоционален дистрес. Съдията отхвърли обвинението за насилие, защото Рап го е внесъл твърде късно.

Адвокат на Спейси не отговори веднага на запитванията за коментар по случая. В съдебните документи Спейси категорично отхвърля обвиненията на Рап.

Спейси, който бе сред най-прочутите холивудски звезди, изпадна в немилост, след като Рап му отправи обвинения през октомври 2017 г., последвани от много други оплаквания.

Миналия месец британските власти отправиха обвинения срещу Спейси за сексуално насилие срещу трима мъже в периода 2005-2013 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 0 Отговор
    Единствената надежда за Бай Спейси е ищецът по делото, който днес е на 50г да хване да си смени пола. Така може да претендира, че е оказал положителен ефект в развитието му.
  • 2 Анонимен

    1 0 Отговор
    Не ме интересува кой какво обича да боцка но това и противно, всеки знае че не може някой да те принуди насила за това, все пак не е жена жените са по слаби и страхливи, но мъж, силата и друга!!???
  • 3 МДААА

    0 0 Отговор
    А парите как ще му върне,.. нали и посегателството се заплаща, даже и да не е консумирано