Last news in Fakti

9 Юни, 2022 09:33 10 362 2

Гала хванала гаджето си в изневяра

  • гала-
  • гадже-
  • изневяра

Това се случило в студентските й години

Гала призна, че хванала своята първа половинка от студентските си години в изневяра. ТВ водещата направи разкритието пред певицата Маги Джанаварова, която представи в „На кафе“ нова песен, посветена на ужасна връзка, в която е понасяла изневери и лъжи, като е вярвала, че всичко ще се оправи, пише Secret.bg.

Джанаварова показа клипа към песента, в който участват известни българки, певици, актриси и други знаменитости, които са преживели подобни моменти в живота си.

Във видеото е трябвало да участва и Гала, която първоначално е приела поканата с ентусиазъм, но после се е отказала, защото графикът ѝ не съвпаднал с този на снимките. Водещата на „На кафе“ обаче предизвика певицата да разкаже за изневярата на гаджето си, като добави и своя подобна история.

Една сутрин решила да изненада любимия си и отишла в дома му. Изненадата обаче била за нея, след като там открила друго момиче. Така приключила първата връзка на водещата на „На кафе“.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 язък

    18 1 Отговор
    не ми останаха ланшни компоти да си отворя един по случая
  • 2 Еднодневно

    3 1 Отговор
    някое !