Last news in Fakti

9 Юни, 2022 11:57 5 331 11

65-г. Ким Катрал показа зашеметяваща фигура по бански (СНИМКА)

  • ким катрал-
  • саманта джоунс-
  • сексът и градът-
  • актриса-
  • възраст-
  • бански

Екранната Саманта Джоунс, която никога повече няма да видим в този образ, показа, че все още е запазила чара и сексапила си

65-г. Ким Катрал показа зашеметяваща фигура по бански (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Макар това да съкруши стотици фенове, решителната Ким Катрал даде ясно да се разбере, че веднъж завинаги оставя образа на Саманта Джоунс от "Сексът и градът" зад гърба си и продължава смело напред със своята кариера. Това обаче съвсем не спря актрисата, която в момента участва в продължението на сериала "Queer as folk", да се възползва по най-добрия възможен начин от сексуалната енергия и слава на емблематичната си героиня в последната си Инстаграм публикация. Съвсем наскоро 65-годишната актриса сподели в платформата свой кадър, на който позира пред фотографския обектив в дома си, носеща цял бански костюм с шоколадово кафяв цвят, привличащ погледа със своето дълбоко V-образно деколте, предава life.dir.bg.

Сам по себе си кадърът доказва, че с едно щракване на пръстите, тя отново би могла да се превъплъти в провокативното градско момиче, работеща като пиар експерт, при това с лекота. Макар от последния епизод на хитовата поредица, дело на НВО, вече да са минали почти две десетилетия, тя изглежда все така добре, показвайки, че не е изгубила онова, което е необходимо, за да влезе пак в обувките на култовия си персонаж, осигурил ѝ почетно място в историята на телевизията.

"Тук няма нищо за гледане! Продължете нататък...", гласи посланието към поста ѝ, но като че ли никой от последователите ѝ във виртуалното пространство не е съгласен нейните думи. Дори напротив, всички са на мнение, че изображението заслужава внимание.

"Трябва да се появиш така на червения килим", написа в коментарите колегата ѝ Райън О'Конъл, с когото си партнират в продукцията, с чиито снимки блондинката в момента е ангажирана.

"Сексапил, който няма равен", допълни неин почитател.

Неотдавна носителката на награда "Златен глобус" говори открито за прехода, който е преживяла като актриса през последните години, и комфорта, който изпитва, след като е навършила 60 г.

"През 50-те ми години усещах как нещата се изплъзват", каза тя пред сп. "People". "Това беше постепенна промяна, но сценариите бяха намалени наполовина. Холивуд винаги отрежда на жените едни и същи роли на екран - или са фатални изкусителки, или са еманципирани дами, а след един определен период те са разведени съпруги, застаряващи моми или вдовици. И аз не съм нито едно от тези неща", заяви актрисата, обяснявайки, че "най-голямата мистерия на живота е какво се случва след тези образи".

"Става въпрос за това да приемеш, че много врати пред теб се затварят, носейки ти чувството, че с тях си отива твоята жизнеспособност, сексуалност, привлекателност и т.н. Въпреки това не трябва да се отказваш, нужно е да продължиш да цениш себе си", каза Ким.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    20 1 Отговор
    Въй, ще ходя да ми леят куршум
  • 2 Мони Макрона

    21 1 Отговор
    Аааа, 65 години.. много малка, не ме кефи. Аз да не съм някъв педофил?
  • 3 бабе

    4 0 Отговор
    :))0:)))0:))
  • 4 Бабикяк

    9 0 Отговор
    УЖАС!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ама друг път

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "SCH (рэпер)":

    Тука е играл здраво хирурга !

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ела

    7 0 Отговор
    Чак пък зашеметяваща, чак пък с лекота да се превърне пак ... Посмалете малко. Тези комплименти ги раздавате като бонбони. Най-обикновена баба. Тя и като млада не е била блестяща и запомняща се красавица, та сега ли ...
  • 9 Гост

    0 0 Отговор
    Вие нормални ли сте?
  • 10 ДОЙДОХ ДА ХЕЙТЯ

    0 0 Отговор
    Разшлякан дърт Паламуд
  • 11 Киро Камико

    0 1 Отговор
    Мааллиии..къф е тоя ботур бе...тая със сигурност е като попски ръкав...направо получих уплах от ттоя пейзаж.