9 Юни, 2022 14:45 2 496 4

ВИДЕО хвана един от най-странните обири с мотоциклет

  • кражба-
  • мотор-
  • инцидент

Инцидентът е станал, когато двойка се е разхождала по тротоара и е била внезапно атакувана от крадците

ВИДЕО хвана един от най-странните обири с мотоциклет - 1
Снимка: Shutterstock

Видео е запечатало момента, в който младеж моментално хвърля своето момиче, с което секунди по-рано се е разхождал, държейки я за ръка. Инцидентът е станал, когато двойката се е разхождала по тротоара в Екатепеке в Мексико и е била внезапно атакувана от крадци с мотор.

Ухажорът веднага хукнал да бяга, след като видял как един от крадците скочил от мотора, а момичето, без да се съпротивлява, дало на злосторника своя мобилен телефон и продължило спокойно по пътя си. Въпросът, дали спътникът ѝ впоследствие се е присъединил отново към нея, остава отворен.

Потребителите в социалните мрежи останаха шокирани от страха на младежа, който изостави своята приятелка, вместо да я защити от крадците.

"С такъв приятел и врагове не ти трябват", пише потребителят в мрежата.

При това са се намерили и защитници на момчето, които пишат, че грабежът е можело да бъде по-жесток, ако избягалият се сблъска с грабителите.

"Мисля, че когато той побягна, то е направил това инстинктивно, жалко, че момичето не е реагирало по същия начин. Но мисля, че би станало по-лошо, ако той се бе върнал и защитил приятелката си, или се не опитал да направи това", пише @AnallyPaduano


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нищо странно няма

    9 1 Отговор
    За Бразилия е нещо съвсем нормално.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мана Мана

    2 2 Отговор
    До автора. Защо не написахте в заглавието за коя страна (град) става дума? За да кликаме и да си мислим, че е в Долно Нанагорнище, нали? Ресто, не струва - както би казал Вапцаров. Много сте зле и подвеждате читателите, които, между другото, се водят потребители на вашата "продукция" и имат права по Закона за защита на потребителите.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.