10 Юни, 2022 19:32 3 415 6

Нюйоркчанка откри изгубеното си куче в скута на... холивудска звезда (СНИМКА)

  • ню йорк-
  • дакел-
  • куче-
  • изчезнало куче-
  • хилари суонк-
  • актриса

Актрисата Хилари Суонк открива 15-годишния дакел на собственичката му Челси Блекуел

Нюйоркчанка откри изгубеното си куче в скута на... холивудска звезда  (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Нюйоркчанка, търсеща изгубеното си куче, с изненада откри, че не кой да е, а холивудската звезда и носителка на "Оскар" Хилари Суонк е жената, открила издирвания дакел, предаде Асошиейтед прес.

Когато дакелчето на Челси Блекуел, Блу, изчезва, обезумялата му стопанка започва търсене. Жената шофира в продължение на час, преди да се натъкне на опашка от патрулни коли и хора с камери близо до автогарата "Грейхаунд" в Олбани, Ню Йорк, и слага търсенето си на пауза, за да разбере какво се случва, пише БТА.

За щастие на мястото не се разиграва трагедия - Блекуел попада на снимачен екип, а търсенето ѝ приключва по щастлива случайност - "една на милион". Челси разбира, че 15-годишното ѝ куче е намерено, и то от филмова звезда, която и преди е спасявала кучета.

"Започнах да разпитвам всички наоколо дали не видели моето малко кафяво куче", разказва Челси Блекуел. "Няма да повярвате, но известна личност е намерила кученцето" ѝ, отговарят от екипа.

Последва телефонно обаждане и около час по-късно на мястото спира сив автомобил. В него е двукратната носителка на "Оскар" Хилари Суонк ("Момиче за милиони"), а в скута ѝ - дакелчето Блу.



"Помислих си: "Няма начин". Веднага щом тя слезе от колата, целунах Блу и ѝ казах: "Много ви благодаря", споделя Блекуел. Жената моли холивудската звезда за автограф, но получава нещо повече - снимка с нея.

"Тя не е човек, който ще тръби наоколо какво е направила", казва Челси Блекуел.

Хилари Суонк и преди е спасявала и осиновявала кучета. Актрисата дори учреди фондация, която събира изоставени кученца с деца, от които "обществото се е отказало".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възмутен

    8 1 Отговор
    Това е вече дъното на Факти
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Цако Даков

    7 0 Отговор
    Отгоре на всичко и на трите снимки има различни кучета и нито едно от тях не е дакел. Още по-малко пък и син (Блу).
  • 5 айде бе

    3 0 Отговор
    ТОПНОВИНАТА ОТ ДВА ДНИ...куче-герой
    Ами защо не попитак кучето защо е избягало и иска ли отнови да се върне ...
    а на м.бакоалова хамстера намерили се
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.