Last news in Fakti

10 Юни, 2022 20:29 7 328 2

Ева за актьор от "София ден и нощ": Ако беше той "Ергенът"... (СНИМКА)

  • ева-
  • актьор-
  • софия ден и нощ-
  • ергенът-
  • певица

Певицата провокира последователите си в социалната мрежа с нов кадър

Само преди няколко дни певицата и риалити героиня от "Ергенът" Ева се похвали със супер романтични снимки от Милано, където беше в обятията на гаджето си Алекс. Нещо повече - на стори видяхме и огромен пръстен на безимения пръст на лявата ѝ ръка, заради което медиите гръмнаха, че Ева се е сгодила.

Самата Ева и баща ѝ обаче добре се посмяха със светските клюки и отрекоха "новината", но това не променя факта, че изпълнителката продължава да е лудо влюбена в приятеля си.

Но ето че няколко дни по-късно тя качи звездна снимка с актьора от "София Ден и Нощ" Адриан Зурков:



По-интересен обаче беше коментарът на Ева: "Ех, ако той беше ергенът...", написа певицата към кадъра.

Самият Зурков не е коментирал публикацията, с която Ева на практика намеква, е той отново е сингъл, но последните му снимки в Инстаграм са именно от Маями.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде, нема нужда

    10 1 Отговор
    Уф, аман от четирикрилни гардероби и неуреден горен етаж...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.