Last news in Fakti

10 Юни, 2022 18:45 7 696 6

Бони потвърди, че Благо Джизъса скоро ще става татко и му предстои сватба (СНИМКИ)

  • благой георгиев-джизъса-
  • сватба-
  • бебе-
  • бони

Поп фолк дивата направи култови признания по време на купон

Когато поп фолк дивата Бони е с микрофон в ръка, може да очаквате всичко, освен култови парчета от репертоара ѝ. Така с песни и усмивки наскоро тя взе, че издаде две много важни новини за Благо Георгиев - потвърди сватбата, която е "съвсем скоро", както и бебе № 5 в живота на ексфутболиста.

По време на откровението на изпълнителката, Джизъса е плътно до нея и се залива от смях, а зад камерата е не кой да е, а бъдещата булка Полина.

"Ти булка няма да се притесняваш, ще гледаме и друго дете", заявява с весел тон Бони пред камерата и уверява бъдещата булка, че възлюбеният ѝ "..не поглежда чуждо, пие само чай". И за капак накрая добави, че не бива и да ревнува от нея, защото "аз си падам по жени, не се интересувам от мъже".

Засега друго потвърждение за предстоящото скорошно щастливо събитие в живота на Джизъса, освен това на Бони, няма. Вероятно следващата порция ще е от сватбата, която явно ще е лятна


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    19 1 Отговор
    Оня от Кошарите беше осеменителят на чалгарките ,а тоя на плейтутките.
  • 2 Каква жена

    21 0 Отговор
    Трябва да си да вземеш този за мъж? И най - лошото е, че тази няма да е последната ще има още много!
  • 3 Абе тоя

    16 1 Отговор
    Да вземе да осемени парламента. Знаете ли още колко млади говеда ще се пръкнат?
  • 4 Дилдо

    13 0 Отговор
    Никой не го интересува за тоя

    Коментиран от #6

  • 5 Радостин

    16 0 Отговор
    Никой не му пука за тия двамата. Опростачват хората
  • 6 Така така

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дилдо":

    Да, ама тези дето го лансират да го плюваме се интересуват от парички-милички. Колкото повече пикантерии и посещения с плюване, толкова повече рекламки..и нататък се знае.