Last news in Fakti

11 Юни, 2022 16:34 16 538 11

Вижте дома, в който живееха Джони Деп и Амбър Хърд

  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • дом-
  • жилище-
  • мезонет

Луксозният мезонет се намира в центъра на Лос Анджелис

Винаги искаме да надникнем в луксозните домове на знаменитостите, а сега имаме възможността да погледнем „през прозореца“ на семейната резиденция на най-известната в момента бивша двойка в света – Джони Деп и Амбър Хърд, пише БЛИЦ.

Американските медии наскоро съобщиха, че мястото, което Деп и Хърд наричаха дом по време на 15-месечния си брак, вече е на пазара на недвижими имоти.

Луксозният мезонет се намира в центъра на Лос Анджелис, на върха на сградата Eastern Columbia и току-що е продаден за 1,8 милиона долара.

Вижте дома, в който живееха Джони Деп и Амбър Хърд

Джони купил общо пет апартамента в това луксозно място, а след развода ги продал всички и в крайна сметка спечелил 13 милиона долара от тях.

Този луксозен апартамент е двуетажна резиденция с площ от 1780 кв.м.

Състои се от една спалня, две тоалетни, тераса и плувен басейн, интимен хол, разположен пред кухнята, и е заобиколен от изискани ресторанти и топ дизайнерски магазини.

Вижте дома, в който живееха Джони Деп и Амбър Хърд

Интериорът съчетава няколко стила, а резултатът е "уау"

Интериорът съчетава няколко стила, от които индустриалният е най-поразителен. Целият апартамент е изпълнен с неутрални цветове, които придават на дома повече пространство. Стените са боядисани в бяло, а в хола има много светлина благодарение на големите прозорци.

Индустриалният стил в кухнята се състои от класически стил, който е характерен за декорирането на пространствата с аксесоари като кожа и дърво. Освен металните кухненски елементи и дървената маса, в стаята има два дивана за почивка след хранене.

Вижте дома, в който живееха Джони Деп и Амбър Хърд

Двата етажа са свързани със стълба, а спалнята се намира на първия етаж. Стените също са бели, а монотонността е нарушена от индустриалните тухли, поставени на север до леглото.

Спалнята е комбинация от дърво, метал и камък и е перфектен пример за страхотна реализация на индустриален стил.

Банята е декорирана в полулуксозни тонове, където също са съчетани мраморни и дървени декорации.

Вижте дома, в който живееха Джони Деп и Амбър Хърд

Тази култова сграда е превърната в жилищно пространство едва през 2006 г., като бил изграден басейн със солена вода на покрива, СПА център, фитнес студио, слънчева тераса и градина.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Петко

    38 6 Отговор
    И каква е панорамата? Бетон!
  • 2 БЕЗ ДУМИ

    23 7 Отговор
    СНОБИ, ПЛЕБЕЙ
  • 3 Боко Разбоко

    30 10 Отговор
    Смешна работа, да видите на любовницата ми у Барселона каква хасиенда съм и купил, че и магазин.

    Коментиран от #5

  • 4 идилия

    30 4 Отговор
    На снимката от кухнята, дори се вижда тигана, с който го е била.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хахо

    30 5 Отговор
    Няма смисъл да надничаме в паничката на Джони Деп. Това е един от най богатите артисти и със сигурност най скъпо платения в последните години. Има много имоти, 2 частни острова - на Бахамите и в Гърция.. Четох че при развода с Ванеса Паради той и е прехвърлил около 500 мил долара, което тогава е било 1/2 от имуществото им. Само от продължението на Карибски пирати, от което го свалиха заради тая кифла Амбър щял да спечели около 300 мил. Това са космически цифри за нас и няма смисъл да гледаме какво има в жилището му, както се казва и срещу него да тичаме, пак няма да го стигнем

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ела

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Хахо":

    Какъв развод, като те никога не са били женени.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.