13 Юни, 2022 15:45 5 185 3

Мариан Бачев вдига сватба през юли

  • мариан бачев-
  • актьор-
  • сватба

Актьорът пази в тайна датата и мястото на венчавката

Актьорът Мариан Бачев вдига сватба през юли, разкри самият той, но не иска да казва нито точна дата, нито мястото, на което ще се състои венчавката. Според запознати двамата с половинката му ще си кажат "да“ около морския бряг.

Двамата с любимата му Милена са заедно от 21 години и имат две дъщерички - Александра и Косара.

"Гаранционната карта на връзката ни изтича и решаваме да подновяваме. Нали като при колите. Караш една кола три години и след това си взимаш нова. В случая аз си взимам същата кола, защото съм си много щастлив с Милена. С годините понеже машината се смазва и ако поддържаш добре автомобила, колата върви още по-добре. Докато е нова, не винаги върви добре", каза преди дни актьорът в свое телевизионно интервю.

Миналата година Бачев и Милена взеха решение да минат под венчило по повод 20 години, откакто делят един покрив. Актьорът и половинката му досега все отлагали венчавката, защото и на двамата не им се занимава с бумащини и тичане по институции, пък и са на различни адресни регистрации и се водят, че все още живеят при майките си.

Двамата се запознават на репетиция през 2001 година. Първо са приятели, но той се влюбва в нея. Тя обаче в началото не отговаря на чувствата му и се налага актьорът да прояви търпение, за да спечели сърцето ѝ. С днешна дата те са доказателство, че и в светските среди може да запазиш семейството си.

За разлика от личен план, в професионален хич не му върви на Бачев през изминалите месеци. Той се прости с мечтата си да е директор на Сатирата, след като категорично за поста бе избран досегашният шеф Калин Сърменов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дилдо

    4 3 Отговор
    Никой не го интересува. Най-скучния актьор
  • 2 добър актьор

    1 1 Отговор
    Но фактът, че е в екипа на Слави, не говори добре за него.
  • 3 цербер

    4 0 Отговор
    ХУБАВО,НЕКА,ТОВА СА ХУБАВИ НЕЩА! ПОВЕЧЕ СВАТБИ И ДЕЧИЦА ДА ИМА В БЪЛГАРИЯ!