12 Юни, 2013 13:06 3 905 0

Сандра Бълок и Мелиса Маккарти се смятат за сродни души

  • сандра бълок-
  • мелиса макарти-
  • души-
  • актриса-
  • филм

Холивудските актриси Сандра Бълок и Мелиса Маккарти, разкриха подробности около приятелските си взаимоотношения, в интервю за списание „ Parade“.

Те вдигнаха завесата и около техния съвместен проект - комедията „Нежна полиция", чиято премиера за България е на 17 юли.

Двете актриси не са се срещали преди да започнат работата си по филма, но покрай снимките  са успели да създадат едно искрено приятелство и извън сцената.

Режисьорът на лентата Пол Фейг обясни, че двете са станали неразделни след края на снимките.

"Винаги съм искала да направя женски филм за приятелки. След като гледах „Шаферки" си казах, че ако Мелиса Маккарти иска да работи с мен, веднага бих откликнала, какъвто и да е сценарият.", заяви Сандра Бълок.

„Преди да познавам Сандра изобщо, бяха ме попитали в едно интервю, коя актриса смятам за забавна и смешна и аз казах нейното име. Обичам да гледам някой, който прави каквото му идва отвътре, без да се притеснява дали изглежда глупаво или нелепо.", допълни Мелиса Маккарти.

„Децата ни вече са големи приятели. Освен това и двете сме майки и имаме общи интереси около тази наша роля. Пък и сме сродни души.", каза още Бълок.

„Ние сме възрастни хора, но това е една нечестна игра. Не ми е приятно да ни снимат със сина ми на всяко влизане и излизане от училището му. Аз инстинктивно покривам главата на Луис. Той е само на 3, но вече явно показва, че не обича папараците – гледа ги лошо и се прави на недостъпен.", ядосва се Сандра.

„Не трябва да се допуска непознати хора да правят снимки на детето ти, да ги продават и да правят пари от това. Децата ни не са продукт, те нямат нищо общо с нашата професия. ", допълни Мелиса.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА