22 Юни, 2022 14:45 3 673 3

Цвети Радойчева с нова лятна песен

  • цвети радойчева-
  • нова песен-
  • фонд култура

Музикалният проект е с подкрепата на Национален фонд "Култура" 2022 г.

Цвети Радойчева изкушава почитателите си с нов летен хит, който носи заглавието "Love in Sofia". Музиката към песента е нейна, текст е на Йордан Гергов, а аранжимента е на Росен Стоев – DJ Rossko.

Музикалният проект е с подкрепата на Национален фонд "Култура" 2022 г., съобщи БНР.

На сцената на Националните награди за мода, шоу и бизнес във Варна талантливата певица Цвети Радойчева получи престижната награда "Поп изпълнител на годината".

"Лятото е най-подходящото време за емоции, за хубави преживявания и защо не да се влюбиш, именно за това се пее и в песента Love in Sofia“, сподели тя в студиото на Радио София.

Песента излезе със свой летен видеоклип, в който участва певицата в различни модни тоалети, той е режисиран от Радина Миленчева, а оператор е Добромир Николов.

Тя изпраща послание към хората да бъдат влюбени, позитивни, да им се случват нови неща, да очакват само хубаво и да се отнасят с любов към всичко, което правят.

Цвети Радойчева вече се изявява на театралната сцена, за която е мечтала от дете. Тя участва в постановката "Белия гарван" заедно Цветелина Маринова, която освен актриса е и певица. От септември вече ще можем да гледаме представлението с участието на двете дами.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АНАКОНДА

    1 1 Отговор
    БРАВО и УСПЕХ
  • 2 Мъдурко

    4 0 Отговор
    На ЦветитУ и подавам микрофона одма! Сочна и порочна милфка, машалла!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.