Last news in Fakti

12 Юни, 2013 13:30 1 228 0

Ерик Клептън с болки в гърба, отменя концерти

  • ерик клептън-
  • китарист-
  • концерт-
  • гръб

Ерик Клептън бе принуден да отложи два от концертите си в Европа, заради болки в гърба.


Китаристът трябваше да свири във Виена и в Щутгарт на 11 и 12 юни, но отмени и двата концерта в последната минута.

"Господин Клептън нарани гърба си. Всички други концерти ще продължат, както са планирани...В момента той е лекуван от специалисти, които ще определят курса на лечението. Той очаква с нетърпение концертите и съжалява, че не можа да свири за почитателите си", се казва в съобщение, публикувано на официалния сайт на Клептън.

"Той иска да се извини за неудобството, причинено от отмяната на концертите, и благодари на почитателите си за разбирането им", се пише още в съобщението.

Ерик Клептън ще продължи с европейското си турне  на 14 юни, като следващата спирка на китариста е в Оберхаузен, Германия.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА