Last news in Fakti

23 Юни, 2022 21:45 4 216 9

Брад Пит решил да живее в абсолютно въздържание след развода с Анджелина

  • брат пит-
  • анджелина джоли-
  • развод-
  • промяна-
  • въздържание

Брад е преминал към абсолютен аскетизъм и посочи, че всеки в даден момент от живота изпитва емоционална болка

Брад Пит решил да живее в абсолютно въздържание след развода с Анджелина - 1
Снимка: Shutterstock

Холивудската звезда и един от най-големите съблазнители, актьорът Брад Пит, е решил да живее в абсолютно въздържание след развода си с актрисата Анджелина Джоли.

Брад Пит е решил да промени коренно живота си, след като се разведе с бившата си съпруга Анджелина Джоли през 2016 г. и последвалата ожесточена война между бившите съпрузи.

Брад е преминал към абсолютен аскетизъм и посочи, че всеки в даден момент от живота изпитва емоционална болка и че скръбта е неизбежна част от израстването и съзряването.

„Чувствах се самотен в живота, когато растях, но и по-късно. Едва наскоро почувствах прегръдката на семейството и приятелите си“, каза Брад Пит пред чуждестранни медии, добавяйки, че е загубил чувството за самота, когато е решил да се откаже от алкохола през 2016 г.

В продължение на 18 месеца той редовно посещавал сбирки на анонимни алкохолици, където изпитвал чувство за принадлежност и близост с други хора. Тогава дългогодишният пушач Пит решил да се откаже и от цигарите, което заменил с никотинова дъвка.

„Не мога просто да припаля една-две. Отказах ги напълно“, обясни той.

Заради самота и несигурност актьорът е пушил марихуана, докато е бил женен за актрисата Дженифър Анистън.

„По-голямата част от 90-те години на миналия век се криех и пушех трева. Бях твърде смутен от голямото обществено внимание, което имах“, обясни той.

Брад Пит беше женен за Дженифър Анистън от 2000 до 2005 г., когато любовната му връзка с Анджелина Джоли пламна по време на снимките на "Мистър и мисис Смит", пише dariknews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 без ирония

    6 0 Отговор
    на това се казва любов!
  • 2 Пит

    12 6 Отговор
    Таз Анжелина много грозна, брат.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ......па

    6 5 Отговор
    Заради алкохола и тревата си загуби семейството.Ще трябва да търси път към децата си поне,но няма да лесно.Човек оценява неща които е имал за даденост едва когато ги загуби.

    Коментиран от #6

  • 5 Добре, че

    16 3 Отговор
    се оттърва от психопатката Анджелина.
  • 6 Аслан

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "......па":

    Ти намери кой да съжаляваш, че си загубил семейството и децата! В света има поне 1 милиард жени дето веднага ще му станат булка на Брадчо ))) А децата няма как да ги загуби, да не са капачки от буркани. Може и сега да не общуват, но утре може всичко да се завърти.

    Коментиран от #7

  • 7 ......па

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Аслан":

    Кандидатки може и милярд да има,но като не го тегли сърцето...явно още обича Анджелина.Иначе след развода щеше да е сменил поне десетина.Но не е бройкаджия а децата трудно прощават на родителите си разбито семейство.Остава горчивина за цял живот.
  • 8 Леля Бинка

    1 0 Отговор
    ЕЕЕ, тамън мислех да му пиша да се видим на кафе.
  • 9 ганю

    5 1 Отговор
    Г-н Смит истината не е на дъното на бутилката
    Дженифър Анистън прилича на кучка не си струва
    човек може да живее сам но да не се чувства самотен
    Совите не са това което са
    агент Купър