25 Юни, 2022 09:08 13 686 12

Вихра, бившата на Иван Христов, се залюби с млад красавец (СНИМКА)

  • вихра петрова-
  • иван христов-
  • бивша жена-
  • нов мъж-
  • красавец-
  • доктор

B продължение на месеци Вихра пазеше в тайна самоличността на мъжа до себе си

Вихра Петрова най-накрая успя да натрие носа на бившия си мъж Иван Христов, като му намери заместник, заради когото зарязалият я преди години тв продуцент може да развие комплекси за малоценност. Отчаяната съпруга показа снимка с новия си любим, а той се оказа истински красавец. Тя самата също се е разхубавила, откакто е с него, пише “Уикенд”.

B продължение на месеци Вихра пазеше в тайна самоличността на мъжа до себе си. За него се знаеше само, че живее в доста добре обзаведено жилище в Банкя и е добър кулинар. Това стана ясно, след като симпатичната брюнетка започна почти всеки уикенд да показва снимки от дома му, където двойката редовно си устройва романтични вечери на свещи. Заради новия си любим Вихра, която на своите 46 години не беше пипвала черпак, се научи да готви и започна да го прави с удоволствие. След като месеци наред пазеше в тайна новата си сърдечна тръпка, тя я разкри по Коледа. Малко преди Великден пък се заговори, че май се е сгодила, тъй като започна да носи пръстен на безименния си пръст. Бижуто много прилича на годежно. Дали наистина смята да ce омъжва отново след шумния си развод с Иван преди години, засега отчаяната съпруга не е разкрила. Но в края на миналата седмица тя за първи път публикува в социалните мрежи снимки с мъжа до себе си. Двамата позират на терасата на луксозен ресторант в центъра на София. Мъжът до Вихра се оказа истински хубавец - висок, строен, чаровен и с широка усмивка. Това е знак, че с годините отчаяната съпруга значително е подобрила вкуса си за мъже. До момента в публичното пространство са известни две нейни сърдечни увлечения. Първата ѝ голяма любов е с починалия преди 3 години режисьор от БНТ Милан Кузов, който бе 23 години по-възрастен от нея. След него Вихра се влюбва в Иван Христов, който е малко по-млад от нея. Едва сега брюнетката е открила човек, който ѝ подхожда и по възраст и по външност, а и по зодиакален знак-и Двамата са зодия Близнаци.

View this post on Instagram

A post shared by Vihra Petrova #astrologylove (@vihrapetrovs)

„До тази красива жена трябва да бъде достоен мъж", коментира фенка на Вихра. Последователките ѝ в социалните мрежи масово се изказват ласкаво за новия ѝ приятел, като ѝ желаят щастие с него. По професия тайнственият мъж май е лекар, тъй като една от близките на Петрова задава въпрос на страницата й: „Това ли е докторът?".

Влюбената жена засега не дава отговор на въпроса, нито разкрива други подробности около самоличността на мъжа си. Явно ще предлага на любопитните на час по лъжичка от информацията за него.

Иван Христов се раздели с Вихра преди повече от 10 години, след като се влюби в Ирина Тенчева. По онова време тя водеше продуцирано от него предаване по NOVA. Законната съпруга също водеше предаване. Двете бяха доста близки като колежки. Затова се твърди, че брюнетката е била съсипана, след като е разбрала за предателството. Мъжът ѝ също не е бил щастлив - наскоро той разкри в книга, че в онзи период е давил проблемите си в алкохол от сутрин до здрач. Двойката се развежда малко след сватбата си. Семейството по онова време има 5-годишна дъщеря - Ава, която скоро ще стане на 17. Ирина имаше две деца от бившия си мъж - милионера Георги Сарачинов. По-късно тя ражда син и от Иван.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юсуф

    6 14 Отговор
    Много са сладки.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Анонимен

    16 4 Отговор
    Какво да й харесаш на тая.
  • 7 Прав

    7 4 Отговор
    💨🖕Ви🖕хра 🖕Пет 🖕рова 🖕
  • 8 Прецакан

    10 5 Отговор
    Горкичкия! Ако знае само какво го чака ...
  • 9 И кво от това?

    12 1 Отговор
    Трябва ли да ги знаем този хора?
    Има един израз на поп от виц: Свят широк, п ....тки всякакви.
  • 10 ха ха

    8 3 Отговор
    Стрината на Иванушка ще се сбръчка още повече от завист и още повече ще се налива с алкохол като види снимката.
  • 11 Колко

    4 0 Отговор
    пъти ще пускате една и съща новина? Няма клюки ли?
  • 12 Той е

    4 3 Отговор
    симпатичен, естествен, но тя е фалшива, суетна, комплексирана, бо.клук.