Last news in Fakti

29 Юни, 2022 20:48 6 812 34

5 начина, по които жените отблъскват мъжете без да го осъзнават

  • жени-
  • мъже-
  • двойка-
  • отблъксват

Намерили сте мъж, когото харесвате страшно много и с когото се чувствате добре, но ...

5 начина, по които жените отблъскват мъжете без да го осъзнават - 1
Снимкa: Shutterstock

Любовта е сложен механизъм, който надскача привличането. За някои хора страстта и влечението са сигнал за любов, но за други се изисква повече време, за да започнат да имат истински чувства и да признаят, че са влюбени. Понякога обаче нещата може да ви се струват не толкова сложни. Намерили сте мъж, когото харесвате страшно много и с когото се чувствате добре. Искате да го впечатлите, да го задържите, опитвате се да го накарате да „види“ колко перфектна сте за него.

И точно тук, без да искате, можете да сгрешите, а това ще прогони мъжа, когото харесвате толкова много. Има някои много характерни женски грешки, които по-скоро прогонват мъжа, отколкото да го привличат.

1. Казвате на всички, че сте двойка.

Никога, никога не прибързвайте с това изявление, ако не сте сигурни, че сте на един етап във връзката. Ако сте още в началото, не казвайте на света, че сте двойка. В повечето случаи ще уплашите мъжа до себе си и ще го накарате да избяга, преди да сте му дали шанс да ви опознае и да се влюби във вас. Когато той се почувства готов, със сигурност ще разберете, че сте двойка. Преди това не е добра идея да насилвате нещата независимо колко го харесвате и колко сте убедени, че той е мъжът за вас.

2. Непрекъснато го питате как се чувства и какво изпитва.

Ако насилвате мъжа да ви се обясни в любов, това всъщност е последното, което ще направи. Никой мъж не обича да бъде притискан в ъгъла да признае чувствата си или да ви каже това, което искате да чуете. Нещо повече – много по-вероятно е той да избяга, мислейки ви за маниачка на тема контрол, принцеса, златотърсачка, отчаяна за внимание жена или още по-лошо – жена, чийто биологичен часовник тиктака.

3. Държите се ревниво.

Ако искате да уплашите и прогоните гаджето си, има начин да го направите за нула време. Това е проявата на ревност. Ако се държите ревниво, разпитвате го за това къде е бил и с кого, докато не сте били заедно, правите злобливи коментари за негови приятелки или колежки, това е най-сигурният път към края на връзката ви още преди да се е задълбочила.

4. Взискателни сте.

Едно от нещата, които прогонва много бързо мъжете, е женската взискателност. Постоянното изискване и очакване на комплименти, свидетелството за любов и вярност, нуждата от внимание, похвали са само част от женските типове поведение, които карат мъжете да се уплашат и да предпочетат свободата си. Ако се държите по този начин, той ще ви възприеме като нуждаеща се и твърде разглезена, като жена, която иска постоянно да е залепена за мъжа си.

5. Мислите, че сте всичко, от което той се нуждае.

Всъщност, това изобщо не е така. Няма човек, който да се нуждае само и единствено от друг човек, за да бъде щастлив. Не и в здравословния смисъл на това понятие. Би било сериозен проблем, ако очаквате той да зареже работата си, приятелите си, хобитата и интересите си заради вас. Не очаквайте той да иска да прекарва цялото си време с вас, просто защото ви обожава. Ако се цупите и мрънкате, карате го насила да ви обръща повече внимание за сметка на останалите неща в живота му, той със сигурност ще се уплаши и ще избяга, пише az-jenata.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ехото...

    28 3 Отговор
    Някои от описаните са верни , но когато видя , че главата и е като калкулатор , няма компромиси !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 С неумитата си

    3 4 Отговор
    воняща уста
  • 5 Шаран

    7 3 Отговор
    Точно такава жена търся
  • 6 Ефросина

    1 9 Отговор
    Да верни са 5-те начина и който умее да вникне съдържанието на в заглавието, ще разбере че такава жена е намерила мъжът, с когото иска да сподели живота си и останалите мъже не я интересуват ! Отхвърля ги

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Идън

    13 3 Отговор

    До коментар #6 от "Ефросина":

    Това е обсебване и няма нищо общо с любовта.

    Коментиран от #10

  • 9 Отблъсква

    4 8 Отговор
    Ме тази ,която не практикува лапаница.
  • 10 Ефросина

    1 11 Отговор

    До коментар #8 от "Идън":

    Ами не си разбрал какво пише в статията. Жената отблъсква мъжете, т.е. натрапници. Статията не се отнася за любов към мъжа, който й харесва. Тълкуването в българския език е сложна материя и това като цяло го прави труден за изучаване. Повечето хора приемат буквално това, което четат и не се замислят какво реално пише.

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Много

    14 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ефросина":

    Мислиш , маце ! Любовта се усеща , и се случва ! Не се тълкува нито по българския език , нито по друг ! Необяснимо е , и затова е красиво , и рядко срещано !

    Коментиран от #13, #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ефросина

    3 8 Отговор

    До коментар #11 от "Много":

    Зная какво е ЛЮБОВ. 1993 го изпитах това чувство за се сефте с един....бивш командос ветеран, по това време, 9 превъзходни месеца. Не се забравят такива неща, за което си прав. Тук просто коментирам статия и затова разсъждавам върху написаното и нищо повече

    Коментиран от #18

  • 14 Ефросина

    3 4 Отговор

    До коментар #12 от "Идън":

    Ако си чела книжлета на тема психология и философия, и бързичко пак ще разбереш че ясно е казано: "5 начина, по които жените отблъскват мъжете без да го осъзнават". Осъзнатата жена ще знае защо го прави, защо ги отблъсква. Как мислиш ?

    Коментиран от #17

  • 15 Ефросина

    3 4 Отговор

    До коментар #11 от "Много":

    И, забравих. Любовта няма и възраст. 19 години имаше разлика между нас, въпреки че изобщо не му личаха външно. Незабравима любов за мен е тази, 29 години още го помня сякаш бе вчера.
  • 16 Пълни глупости!

    6 1 Отговор
    Дрън - дрън, мисирки!
  • 17 Идън

    9 3 Отговор

    До коментар #14 от "Ефросина":

    Мисля, че на командоса ветеран трябва да му дадат медал за деветте месеца...

    Коментиран от #19

  • 18 Соваж бейби

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Ефросина":

    За 29 години не му ли намерихте заместник ,по написаното се разбира че не сте заедно ?В любовта няма какво да се мисли ако я има .Уважавай си личното пространство както и на човека до теб ,не ревнувай ако някой има чуства няма къде да ходи с вас ще е ,просто не трябва се насилват нещата да стават бързо за брак имам в предвид ...Няма други правила ,мъжете са по студени недодялани ,егоисти ,от много нежности файда няма даже се изнерви ,такава им е природата затова жената ражда и гледа деца .

    Коментиран от #22, #24, #25

  • 19 Соваж бейби

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "Идън":

    Може да е била мед .сестра пък той във кома после се събудил и напуснал болницата.......
  • 20 Аз съм

    8 3 Отговор
    себе си, той ако иска да ме харесва. Не се огъвам пред чуждото мнение. Много често мъжете не знаят какво искат или искат повече отколкото могат да предложат, защото са елементарни.

    Коментиран от #34

  • 21 Мъж

    10 1 Отговор
    Абсолютно невярни твърдения и невярна статия. Нищо от изброените твърдения не ме отблъсква . Един истински мъж го отблъсква - материалистката ( тоест про-сти-тутката ) голд дигърката, морално пропадналата жена и с лошо минало която е навъртяла една камара мъже преди това, про-сташкото поведение и липса на интелект и разум, жената която не може да мисли и взема решения сама а иска чужди мнения и споделя интимния личен живот на трети лица, мързеланата която нищо не може да прави а и не иска! Не може да готви чисти глади и т н , на всичкото отгоре и никога не е готова да има деца но пък за куче няма проблем . Ето тези типажи жени ОТБЛЪСКВАТ МЪЖЕТЕ
  • 22 Ефросина

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Соваж бейби":

    Не. Убиха го 1994 и сякаш мен убиха. Имахме невероятно сходство в характерите
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 шам фъстък

    4 1 Отговор
    Много ме дразни жена,която бърника в нещата ми и където не й е работата! Това,защо си го сложил тук,тази дреха прана ли е, къде си сложил еди-какво си,кога го купи това,а защо не го носиш и все от тоя род.

    Коментиран от #29

  • 27 Дъртата с прическата

    4 1 Отговор
    Е стара жена, няма как да не е взискателна.....
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Димо

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Аз съм":

    Мъжете най-вече искат да ги оставите на спокойствие поне малко,а не да мислите ,че сте центърът на вселената и да трябва мъжът да не мисли и да не прави нищо друго освен да ви обръща внимание. Много добре знаем какво искаме,а то е да не ни задушават,жената често не различава любовта от обсебването.