Last news in Fakti

29 Юни, 2022 18:15 4 742 8

Ето кои зодии биха съблазнили шефа си за тласък в кариерата

  • зодии-
  • прелъстяване-
  • шеф-
  • кариера-
  • израстване

Вижте хората от кои 4 зодиакални знака имат тази склонност

Ето кои зодии биха съблазнили шефа си за тласък в кариерата - 1
Снимка: Shutterstock

Прието е да се вярва, че ако си работлив, етичен, почтен и отдаден на работата си човек, това ще те изведе напред в кариерата, но уви, някои хора вярват в по-бързия и сенчест начин за изкачване по корпоративната стълбица. Има хора, които предпочитат да използват хитростта и други свои активи, за да изместят колегите си и да напреднат по-бързо от тях във фирмата, в която работят. Някои от тези хора решават, че най-добрият и сигурен начин за тласък в кариерата им е като съблазнят шефа си, пише tialoto.bg.

Вижте хората от кои 4 зодиакални знака имат тази склонност най-много:

Скорпион

Скорпионите са свръхамбициозни, така че за тях съблазняването на шефа е коз или ход, който не би ги притеснил, стига да води към върха. Някои от Скорпионите вярват, че дори да имат постоянна половинка или съпруг, тя/той ще им прости изневярата с шефа им, стига да е за общото благо на семейството и да води до по-високи доходи. Освен това Скорпионите нямат скрупули, когато са водени от страст към нещо, дори тази страст да е към издигане в йерархията и по-добър социален статус. Те буквално са готови да направят всичко в името на тази цел.

Лъв

Лъвовете имат особени възгледи за брака и дългосрочните връзки. Те гледат на себе си като на човек, който трябва да издържа семейството и да бъде над своя партньор като позиция. Те са щастливи, когато могат да осигурят охолен живот на своята половинка. Лошото в случая е, че те няма да се спрат, ако усетят нужда да съблазнят шефа си, за да се издигнат в службата. Дори това, че началникът ги намира за привлекателни може да погали егото им. А за необвързаните Лъвове свалката с шефа, често е добре обмислен улов, който винаги води до успех в кариерата.

Козирог

Козирозите са хората, които мразят магарешкия труд, но често се нагърбват с него, тъй като са много отговорни и работливи. Именно затова те биха използвали възможността за по-бърз растеж в службата, дори това да минава през обятията и леглото на шефа. Много често връзката на Козирога с началника му, която започва като тайна афера, в крайна сметка прераства в нещо повече и по-сериозно. В даден момент дори може да се окаже, че Козирогът е започнал да дърпа конците във фирмата, а след време дори може да заеме поста на половинката си или минимум да му стане съдружник.

Стрелец

Хората, родени под тази зодия, са склонни да изграждат честни и лоялни отношения в личния си живот. В професионален план обаче те не страдат от никакви скрупули. Дори да са изключително добри в работата си, те биха си създали още малко предпоставки за бързо издигане в службата чрез връзка със силните на деня, а именно с настоящия им или с прекия им началник. Стрелците действат със замах, което значи, че те няма да се крият, ако съблазнят шефа, а буквално ще разкажат на всички за връзката и ще очакват тя да бъде приета добре и дори да им донесе известно уважение.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец

    12 0 Отговор
    Мазниците не са до зодия.
  • 2 Ами съблазнявано, говедото

    4 1 Отговор
    трябва да бъде нашибано с пръчки публично заради експлоатация. То се и крие, затова и тази идея не може да бъде реализирана.
  • 3 Тъй като Шефките вече

    5 2 Отговор
    Са доста. Та питам кои зодии могат да ги съблазнят? Може би БИК?

    Коментиран от #5

  • 4 Нскоро бях на интервю

    5 3 Отговор
    Шефа мазен златен часовник пури с класи. На мен ми предложи да се счупя от работа на колежката и предложи пари. Най странно беше, че любовницата му, а той беше и женен гледаше случката. Абе странни хора.
  • 5 Идън

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "Тъй като Шефките вече":

    Елен- той има по- големи и по- красиви рога и може да прави разлика между разгонена крава и истинска жена.
  • 6 Буха ха

    5 0 Отговор
    Как коя зодия, то се знае че това е зодия ГугЛена
  • 7 Вашата фея

    2 0 Отговор
    Къде са шофьорите на градския транспорт ... Искам ви всичките до един, ще ви употребя отлично и докрай...
  • 8 Тлъстия пингвин

    3 0 Отговор
    Нещо ново няма ли, кой може да съблазни шефа си и с какво аджеба, с бельо, с ум, с красота...... самия ужас.....!