30 Юни, 2022 14:17 9 012 9

Андреа от Hell's Kitchen отново изпоти мрежата (СНИМКА)

  • андреа-
  • hell's kitchen-
  • провокативни снимки

Повечето от снимките на провокативната блондинка, не оставят почти нищо за въображението

Въпреки че изданието на Hell's Kitchen с участието на предизвикателната нидерландка Андреа приключи отдавна, тя продължава да "работи" здраво върху това да приковава вниманието на последователите си в социалните мрежи - както правеше и по време на кулинарната надпревара.

Разбира се, повечето от снимките на провокативната блондинка, не оставят почти нищо за въображението, ето, че тя може да пръсне луд сексапил и без непременно да е чисто гола.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea Akse 🇳🇱 (@andreaakse_)

Любопитното в случая е, че доскоро Андреа беше изтрила някои свои горещи кадри, но явно този ѝ подход не я кара да се чувства особено комфортно и ето, че тя отново е в познатата си роля на прелъстителка.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea Akse 🇳🇱 (@andreaakse_)

Поредният ѝ спиращ дъха кадър е направено някъде из България, все още не е ясно кой е фотографът, но пък достатъчно ясно се вижда липсата на сутиен на нидерландката.

Тези дни палавата Андреа се щракна и с друга звезда от Hell's Kitchen - Никола, като написа за него, че това е истинският победител във формата според нея.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалка е..

    13 8 Отговор
    С фалшиви нен ки всичко ти е фалшиво,пик ло скучна и преекспонирана от Колонията на фащ...

    Коментиран от #6

  • 2 Браво на Андреа

    17 4 Отговор
    Обича си професията! Очакваме рецептата, как се пече наденица в холандска фурна!
  • 3 Зевс

    22 3 Отговор
    Трътка с пластмаса, мастило и Фотошоп :)
  • 4 Зазяпан

    29 3 Отговор
    Хубаво моме, но защо е татуирано като цuгaнcкu диван?
  • 5 Анонимен

    7 1 Отговор
    В нета я има и гола.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кьорав

    7 1 Отговор
    съм сигурно,щом не се изпотих. Дали пък има още абдали дето се потят от монтафонки / порода с рекорден млеконадой/ . Ми нищо красиво няма в това. Пък може наистина да имам проблем със зъркелите.
  • 8 Соваж бейби

    11 2 Отговор
    Изглежда като напазарувала от магазин
    SHEIN,Bershka ,HM,Jennifer лятна разпродажба всичко по 1,2,3,5 евро .Горката с този балкон не и ли тежи ,малко кръгла ми се вижда и тези потници и придават форма на още по пухкава .А татуировките направо цепят мрака с вид на жена със дълга почивка от някой затвор.Горкото момиче не мисля че има много потни
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.