Last news in Fakti

1 Юли, 2022 09:08 6 676 8

Нито един мъж не може да устои на представителките на тези зодии

  • зодии-
  • съблазнителни-
  • жени

Астролозите твърдят, че те просто са избраници на Съдбата

Нито един мъж не може да устои на представителките на тези зодии - 1
Снимкa: Shutterstock

Някои жени винаги привличат погледите на мъжете – дори без да правят нищо особено. Астролозите твърдят, че те просто са избраници на Съдбата.

Такива жени са различни на външен вид, някои дори съвсем обикновени, но … мъжете ги намират за истински красавици, много по-привлекателни от моделите по модните подиуми. Факт!

Водолей

На първо място в класацията на красавиците сред знаците на Зодиака астролозите поставят жените Водолей. Те съчетават в едно външна и духовна красота. Някои от тях привличат мъжете именно с прекрасните черти на лицето си, други с вътрешната си светлина.

Дамите Водолей харесват добре поддържани мъже с достойно самочувствие. Самите те се грижат за поддържането на младостта, внимателно подбират ухажорите си и умело демонстрират колко са щастливи да бъдат с тях. Известни красавици Водолей са актрисите Дженифър Анистън, Елизабет Банкс и вечно младата светска лъвица Парис Хилтън.

Везни

Представителите на знака Везни са не само красиви, но и изключително умни. Те знаят, че са привлекателни за противоположния пол и умело се възползват от това. Дамите Везни умеят като никой друг да манипулират мъжете, които, заслепени от красотата им, са готови да им предложат всичко, което пожелаят.

Жените Везни са готови на всичко, за да запазят привлекателността си дълго време. Те не биха се отказали лесно от най-големия си коз. Отличават се с особена грация, артистичност и отличен вкус. И всичко това е повече от приятен бонус към чудесната фигура и неустоимата им усмивка. Популярни красавици Везни са актрисите Моника Белучи, Наоми Уотс, Кейт Уинслет.

Дева

Много жени Дева са красиви не толкова външно, колкото вътрешно. Мъжете, които благоволят да устоят с вниманието си, се чувстват като истински късметлии до такива невероятни дами.

При Девите винаги всичко е обмислено предварително. Те по някакъв начин успяват да се справят с всичко – и с работата, и с отглеждането на деца и планиране на бъдещето. Влюбените в тях мъже полудяват от красотата и уменията им.

Някои от най-известните красавици, родени под знака на Дева, са актрисите София Лорен, Грета Гарбо, моделът Клаудия Шифър.

Близнаци

Жените Близнаци заемат четвърто място в ТОП-5 на най-красивите представители на зодиакалните знаци. Те изглеждат прекрасно, а също така са и изпълнени с оптимизъм, умеят да се радват на дребните неща и са вечно усмихнати. И всичко това, съчетано с естествен чар и сексапил! Та кой мъж би устоял на подобно нещо!

Много мъже са като хипнотизирани от тази усмивка и не успяват веднага да разберат, че зад нея се крие уникален характер. Двойствената природа на Близнаците се проявява във всичко, включително и в характера. Днес те са очарователни наивнички, а утре - умели съблазнителки. Всичко зависи от това кой стои пред жената Близнаци и в каква роля е решила да влезе в момента тя.

Известни красавици, родени под знака на Близнаци, са актрисите Анджелина Джоли, Мерилин Монро, Никол Кидман и Натали Портман.

Телец

Жените Телец притежават много черти, които са привлекателни за мъжете. Това е не само естествена красота, но и способност да се държат достойно, ето защо винаги успяват да привлекат вниманието на силния пол.

Някои мъже така и не разбират до края на живота си, че до тях стои не просто едно красиво момиче, а мъдра и опитна жена. Защото жените Телец не са толкова наивни, че да демонстрират характера си. Много от тези красавици предпочитат да го прикриват умело зад беззащитен наглед вид и така винаги да разчитат на мъжката подкрепа.

В замяна на това те щедро награждават мъжа с много ласки, създават му уютно семейно гнездо и не обичат да правят скандали.

Известни красавици Телец са актрисите Пенелопе Крус и Ума Търман, както и известните модели Линда Еванджелиста и Летиция Каста.

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 8 Отговор
    Това за зодия Дева е вярно. Моята съпруга е зодия Дева и е супер жена - добра, чесна и романтична, което е най важното.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Капитонова

    6 2 Отговор
    И на мен немогут да издържат. Като ги подхвана с женските си номера, мъжете са само мой, макар и за нощ два
  • 4 Дъртата с прическата

    3 3 Отговор
    Това да не са от магистралата дърти а за кои,, мъже,, става въпрос, не пишете за вас, за да ви забележат наистина истински мъже, но няма как да стане това, въпреки изстраданото вишу и живота такъв, който много късно некой се е сетил за него,, дърти моми,,..!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тремор

    1 1 Отговор
    С такива гърди и бедра никоя няма да й устои на тая.

    Коментиран от #7

  • 7 ъхъ

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Тремор":

    Кросфит топки, ама чичко-паричко страда от ишиас и не е по фтнеса.😄
  • 8 Мила

    1 0 Отговор
    Стига с тия глупости. Астролозите само спекулират със страховете , желанията и любопитството на хората, за да печелят. Повечето хора изобщо не отговарят на тия клишета.