Last news in Fakti

3 Юли, 2022 09:46 11 776 14

Башар Рахал се извини за грубото си поведение в "Черешката"

  • башар рахал-
  • черешката на тортата-
  • арогантно-
  • грубо-
  • кулинарно шоу

Трима от участниците в "Черешката на тортата" през тази седмица си навлякоха гнева на зрителите

Башар Рахал се извини за арогантното си поведение в кулинарното шоу на Нова телевизия - „Черешката на тортата“. Актьорът си навлече много негативи, след като в шоуто бяха излъчени серия от язвителни забележки, които той отправи към друг участник в предаването тази седмица – ясновидеца Божидар Караджов.

Актьорът от ливански произход намекна, че от продукцията са го накарали да се държи нагло и предизвикателно. За една вечер той стана най-мразеният участник в шоуто след бившата жена на Иван Лечев – Оля, която вбеси зрителите със снобизъм и ниски оценки.

През изминалата седмица иначе позитивното шоу унищожи всички граници на зрителската толерантност. Трима от петимата участници в него отнасят ужасяващ хейт. Това са Башар Рахал, диетоложката Енджи Касабие и Оля Маркес, позната като Оля от „Трамвай №5“.

Другите двама участници – писателката Катя Антонова и ясновидецът Божидар Караджов, пък влизат в ролята на жертви, порязани от коментарите и ниските оценки на своите гости.

Всъщност остри коментари на масата прави основно Башар Рахал, отбелязва Уикенд. В първата вечер от седмицата на „Черешката на тортата“ той не спря да се бъзика с ясновидеца, коментирайки способностите му да усеща събития от миналото и бъдещето.

В същото време пресоли манджата с шегите си за храната, която човекът поднесе. Актьорът едновременно ядеше и обясняваше как не харесва сервираните ястия. До определен момент това беше забавно и личеше, че се шегува. После обаче стана прекалено и неприятно.

В същото време Енджи Касабие и Оля не спряха да обясняват какво не ядат, оставяйки зрителите да се чудят дали въобще се хранят. Маркес премина всички граници на разума, като обяви, че не харесва крем карамела на ясновидеца, защото той се клати.

„Ясновидецът може да не е перфектен, но поне е истински и естествен. А Башар и Касабие минаха границите на ирония, преструвки и превземки. И накрая Оля с репликата, че карамелът се клати „удари гредата“. Ами да бяха ѝ го сервирали замразен“. Това е един от стотиците негативни коментари на зрители, споделели на официалната страница на шоуто в социалните мрежи.

Под един от коментарите е писал самият Башар Рахал, който се извинява за поведението си и намеква, че то е било резултат от задача, поставена от продукцията. Той отговори на фенки на „Черешката“:

„Абсолютно сте права с коментара си. Тук е моментът да се извиня за държанието си. То беше остро иронично, нахално и невъзпитано. Знам защо се държах така, имам причина, но това не оправдава цялостното ми поведение в този формат. Съжалявам, че съм натоварил цялата прекрасна аудитория на това предаване. Издъних се от желание да го правя интересно и от предпоставките, които ми бяха зададени, а се превърнах в злобен, противен човечец. Съжалявам“, написа актьорът.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    44 2 Отговор
    Срещу кинти са му подшушнали да се държи нахално и невъзпитано и той се е съгласил естествено.
  • 2 Име я

    10 0 Отговор
    рашал Бахар
  • 3 Лефтерова

    16 28 Отговор
    Много е готин Башо и добре, че беше той до вдъхне живот и настроение в тази скучна с снобска компания.
  • 4 Сиси

    55 0 Отговор
    Не знаех, че тази Оля е толкова противна, за съжаление и злобна.
  • 5 Гого

    29 1 Отговор
    Спрете им алкохола на тея отрепки
  • 6 Хри

    30 1 Отговор
    Уважавах Башар, като акъоьр особено след двете части на голямото завръщане, но след изцепките разбрах, че е един дребен, злобен и комплексиран човек, който търси непрексънато център на внимание. Башо жалка картина си и с висене в By the way, няма да станеш по-харесван. Помисли си ако въобще можеш да мислиш!!!!????!!!!
  • 7 Мигрант некъв

    24 4 Отговор
    Тоя пък къв актьор е и той? На мен лично ми е толкова неприятен, че като го видя и моментално обръщам на друг канал. Некъв си ливанец ми е дошъл в Родината и се прави на интересен. Е не е.
  • 8 Гост

    14 3 Отговор
    Кой го глед това нещо. И никой не се интересува от разни нейзвестна хорицa който се мислят за нещо.
  • 9 😈😈😈😈

    17 0 Отговор
    Тоя ливанец въобще не го понасям .Има отвратителна визия и се мисли за голям актьор .
  • 10 ......па

    17 0 Отговор
    БашарЕ,никой насила не може да те накара да се държиш нагло ако не ти идва отвътре и сам не се съгласиш.Може да готвиш добре но като актьор си много,много зле.Жалки бяхте с неприянтицата Оля и онова фъфлещо недоразумение Анджи с пластмсовата глава. Ясно защо е заслабнала, манджите и изглеждат отвратително и явно и такива са на вкус, само ги поглеждаш и драйфаш.Манчо ПОДМАЗВАЧЕВ и направи реклама на гнусотийте за да лови баламурняци за манджурляците си.Жалко за слънчевата писателка Катя,че попадна в такава лоша компания.
  • 11 Русалка

    13 0 Отговор
    Това нещо, наречено Оля, е крайно неприятно същество. Интересно, всичките тигани и тенджери, наредени като за изложба в кухнята ѝ, дали са виждали котлон?🙄 Ако да, моля да сподели тайната на почистването им, че изглеждат като нови.

    Коментиран от #12

  • 12 ......па

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Русалка":

    Питайте поредния и мъж нали тя каза,че той готви у тях,явно и съдовете мие:)))) ГоспоДжата е само кусури да намира.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Майкъл

    5 0 Отговор
    Има една сентенция- ,,това че си учен,не означава,че си достатъчно умен"!!! Като артист е ,,горе долу". Но това те задължава да бъдеш пример за феновете ти! А в ситуации като тази и други,просто бъди коректен,нормален,а не плямпало,което изиграва ролите на всички- без те да имат думата,още повече нагъл и досаден до омраза!