Last news in Fakti

5 Юли, 2022 18:45 7 519 5

Кулагин се намеси в скандала между Андреа и Диона (СНИМКА)

  • диона-
  • андреа-
  • валентин кулагин-
  • скандал

Скандалът започна, когато Диона сподели в няколко сторита чата си с бившата на Кубрат Пулев, в който двете се нападат взаимно заради озвучител

През последната седмица се развихри поредният скандал в попфолка, като този път главни герои в него са Диона, Андреа и озвучителят, когото явно не искат да делят. Припомняме ви, че Диона сподели в няколко сторита чата си с бившата на Кубрат Пулев, в който двете се нападат взаимно заради озвучител, пише woman.bg.

От написаното става ясно, че мъжът е работил с Андреа, но сътрудничеството им вече е приключило. Въпреки това обаче, блондинката явно не желае бившият ѝ колега да работи с Диона и дори я заплашва "да ѝ счупи главата", ако не спре да го търси. До момента дългогодишната фолкдива не е коментирала скандала, но след въпрос от последовател в мрежата, тя реши да наруши мълчанието си, като сподели, че Диона си е направила реклама на неин гръб:

В скандала се намеси и гримьорът Валентин Кулагин, който е известен със слабостта си към клюките. Той защити Андреа със следните думи:


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 интиресно

    24 0 Отговор
    И защо трябва да се интересуваме от увренски идилии !!!
  • 2 КАЛДЪРМЪША

    18 1 Отговор
    ТОЯ ПАПУР Е ПИПАН ОТ МАЛЪК КЪПАНЕТО НЕ МУ СЕ ОТДАВА НЕЩО.........
  • 3 Андреа

    16 0 Отговор
    е за лудница, а Колагин е жива гнус. За другата нищо не знам и не ме интересува.
  • 4 Аслан

    2 0 Отговор
    Хонорара му бил 400 лв ))))) Как го е написал, все едно е взел 4 милиона да го е..ва )))))
  • 5 Завист

    2 0 Отговор
    Еми така е при богатите и красивите...
    Е-ех!