Last news in Fakti

8 Юли, 2022 18:45 3 247 3

Тези зодии обичат да напиват приятелите си

  • зодии-
  • приятели-
  • напиване-
  • забавни-
  • без проблеми

Те са много забавни и искат винаги близките им да са весели и да забравят за проблемите

Тези зодии обичат да напиват приятелите си - 1
Снимка: Shutterstock

Близките приятели са до нас, за да ни помагат, да ни изслушват, да ни пазят от неприятности, но и да ни повдигат настроението. Тези зодии са много забавни и искат винаги приятелите им да са весели, да забравят за проблемите. Затова, често опитват да ги напият. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Лъв

Душата на компанията са. Винаги жадуват за парти. Огнени зодии, които знаят как да си изкарат добре. Затова, искат и приятелите им да са весели и понякога ги карат да пият малко повече, отколкото трябва. Лъвовете имат благородни намерения - просто искат другите да се отпуснат, да се забавляват и да лудеят, да си изкарат незабравимо. Затова им сипват много алкохол.

Водолей

Ако имате приятел Водолей и често излизате с него, знаете, че е много трудно да останете трезви или да излезете заедно, без да изпиете поне една бира. Обикновено, вечерите в компанията на Водолеите се превръщат в луди купони, пълни с алкохол. Почти няма представители на тази зодия, които да не обичат да си пийват. Така те влияят на приятелите си и партито е гарантирано, пише Teenproblem.

Везни

Колко често сте чували Везните да казват, че повече никога няма да пият алкохол? Те редовно повтарят това, защото понякога прекаляват с питиетата по барове и домашни партита. И се борят с махмурлука много често. Везните са изключително социални, общителни, обожават да излизат с приятели и да се забавляват. Търсят тръпката, искат да се веселят и често доливат в напитката на приятелите си. Така им е много весело. Освен това, те редовно пийват по чаша вино или бира с вечерята.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хах

    4 2 Отговор
    И да ги изчукват след като ги напият.
  • 2 м/у другото

    4 1 Отговор
    Модерастията в тоя сайт работи избирателно. Да го знаете от мен!
  • 3 една везна

    1 1 Отговор
    верно е