Last news in Fakti

12 Юли, 2022 19:26 5 230 12

Строга диета донесе на Ким Кардашиян неизлечима болест

  • ким кардашиян-
  • диета-
  • рокля-
  • мерилин монро-
  • нелечима болест

Риалити звездата свали близо осем килограма, за да влезе в роклята на легендарната Мерилин

Строга диета донесе на Ким Кардашиян неизлечима болест - 1
Снимка: БГНЕС

Ким Кардашиян разкри в интервю, че е била на строга диета в продължение на три седмици, за да отслабне и да облече известната рокля на Мерилин Монро на тазгодишната Met Gala. Диетата дала желания резултат, но коствала здравето ѝ, съобщи NOVA.

Риалити звездата свали близо осем килограма и се разходи по червения килим с роклята на Bobby Mackey в Ню Йорк. В интервю тя разкри, че промяната в храненето е довела до псориатичен артрит. А именно, преди диетата Ким спазвала вегетарианска диета, в която нямало месо.

„Псориазисът ми се разпространи по цялото ми тяло и получих псориатичен артрит. Не можех да движа ръцете си. Наложи се да посетя ревматолог, който ми назначи терапия. Уплаших се и веднага премахнах месото от диетата си. Скоро се успокои“, каза Ким.

В диетата на Кардашиян нямало въглехидрати и захар. Въпреки че тя все още твърди, че диетата е била успешна и че целта е постигната, последиците за здравето все още са налице.

„Когато за първи път пробвах роклята, не ми стана и им казах – дайте ми три седмици и ще я облека. Беше предизвикателство, нещо като филмова роля. Реших да го поема. През това време не докосвах въглехидрати и захар. След Met Gala ядох всичко, включително понички и пица“, каза тя.

Симптомите на псориатичен артрит обикновено са болезнени, подути и груби стави, с появата на зачервяване, от едната или от двете страни на тялото. След това подуване на пръстите на ръцете или краката, болка в долната част на гърба, тендинит, което затруднява подвижността.

Тези симптоми се появяват периодично, въпреки че има периоди на почивка, и са много подобни на симптомите на ревматоиден артрит.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хората сигурно са полудели

    21 0 Отговор
    Таз тръгна от някакъв Биг брадар и стана милиардерка.
  • 2 за 3 седмици

    19 0 Отговор
    Трябваше просто да и направят копие на роклята.
  • 3 Ваксиниран3002

    23 0 Отговор
    Това мисирките, четете ли, какво пишете или само ръцете ви работят? Как така някаква си, дето не я знам и коя е, се разболяла след строга вегетарианска диета и след това, премахнала месото от менюто си и се оправила???

    Коментиран от #4, #10

  • 4 Симона бейби

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ваксиниран3002":

    К’/р оправя и разваля.
  • 5 Ффхйн

    17 1 Отговор
    Как така е на диета и има такъв дирник, смятай ако не беше.

    Коментиран от #6

  • 6 Олд Спайс

    16 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ффхйн":

    Таз стана известна заради големия си газ даже го застраховаше за милиони долари.
  • 7 На каква диета

    13 0 Отговор
    Е била тази биволица. Краката и са като мощните подпорни колони на струмишката магистрала, а газа като околовръстно кръстовище на софийската тангента...
  • 8 Пепи

    8 0 Отговор
    Е, много си го поела. Това е щото твоя Зайко те ш.и.ба в една и съща поза, с вирнати крака нагор
  • 9 Соваж бейби

    9 0 Отговор
    Проблема е че мечтите и прищявките на много богатите се толерират ,това което не можеш да си купиш с малко пари го купуваш с много пари.
    Жалкото е, че парите купуват всичко, дори и истината. Как може да се събудиш една сутрин и да си представиш, че носиш роклята на Мерилин Монро? Как може човек да избере да десакрализира такова благо за четири минути? Трябва ли да имате прекалено голямо его и да се чувствате над всичко?
    Има неща, които не бива да пипаш. Просто от уважение, ако имаш почтеност и самоуважение.
  • 10 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ваксиниран3002":

    Не точно майката страхотна красавица и до днес Крис Дженнер тя я вкара в големия окен на звездите както и другите си дъщери.За нещастие синчето хич го няма поне на визия да го докарваше завалията , много мързелив него не можа го набута никъде.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бай Петко

    0 0 Отговор
    Тоя диференциал на два крака кой е?