Last news in Fakti

16 Юли, 2022 13:31 3 394 11

Деми Мур наруши забраната и заведе кучето си при Мона Лиза (СНИМКИ)

  • деми мур-
  • актриса-
  • куче-
  • забрана-
  • лувъра-
  • мона лиза-
  • леонардо да винчи

Актрисата не пояснява как точно си е позволила да влезе в Лувъра с куче въпреки строгите забрани срещу животни в музея

Деми Мур наруши забраната и заведе кучето си при Мона Лиза (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Деми Мур заведе кучето си Пилаф в Лувъра въпреки строгите правила, забраняващи влизането на животни в сградата, съобщи "Daily Mail".

59-годишната актриса публикува снимки на своето чихуахуа, с което са застанали пред най-известната картина в света - Мона Лиза. Тя е пъхнала четириногото в блузата си, което накара феновете ѝ да се чудят как изобщо е успяла да го вкара вътре, пише life.dir.bg.

Интернет потребителите не пропуснаха да я порицаят за постъпката ѝ. В уебсайта на Лувъра изрично се посочва, че е забранено влизането в музея на каквито и да било животни, като изключение правят само кучета-водачи.

"Вътре не се допускат никакви животни, освен кучета-водачи или кучета-асистенти, придружаващи хора с двигателни или умствени увреждания", се казва в техния списък "Забранено".

На снимките, които Деми е публикувала в Инстаграм, държи домашния си любимец пред легендарната картина на Леонардо да Винчи, а Пилаф се е сгушил в отворената ѝ блуза. Двете позират пред различни статуи. На кадрите не се виждат други хора, което предполага, че звездата може да е била на частна обиколка на музея.

"Пилаф превзема Лувъра", подписала е тя букетът от фотоси.

Феновете ѝ се чудеха как Деми си позволила това въпреки правилата.

"Куче в най-добрия музей?", пита един. "Как ти е позволено да водиш куче в Лувъра?", чуди се друг.

"Жалко е, когато знаменитостите злоупотребяват със славата си и водят домашните си любимци на места, които ние, обикновените хора, не можем. Лувъра има правила за забрана на домашни любимци, с изключение за служебни животни. Деми Мур, трябва да се информираш по-добре", недоволства трети.

Миналия месец тя беше взела Пилаф със себе си и на снимачната площадка. Деми е голям любител на животните и миналата година разкри, че се грижи за девет кучета в имението си в Айдахо.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    16 2 Отговор
    Очевидно е че е минала като умствено увредена
  • 2 Добра, е Деми

    7 8 Отговор
    Затова се грижи за животни..!
  • 3 Ми как?

    11 3 Отговор
    американска шовинистична п.а.ч.а.
  • 4 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    13 2 Отговор
    Всяка кифла се мисли за много важна...
  • 5 Хихихи..

    5 0 Отговор
    Деми е завела Пилаф при Мона Лиза,или Пилаф е завел Деми при Джокондата,това е въпросът?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кики

    6 0 Отговор
    Кучето изглежда очаровано от Арта.
  • 8 Соваж бейби

    5 2 Отговор
    Със сигурност е била частна обиколка вижда се светло на вън или е било рано сутрин с чистачите или след работно време .През деня щеше да е голям скандал от хората които чакат на вън ,сурвакали са я с много пари ,много е неприятно виждала съм и магазини да затварят зарди кефа на някой си от клуб милионер с милиони комплекси и разум за който не се гарантира че работи .Поредната ирония ,сега ще има проблем ако Бриджит Бардо реши да влезе с някой мечка и не я пуснат хахаааа ?Гениална идея когато кучето се прибере у дома ще разказва на другите кучета какво е видяло ,ще падне едно звънене по кучешкия телефон.Или пък в кучешкия ресторант ще разказва на останалите ,има такива разхождат ги като бебета в количка ,в ресторанта е само кучешко меню собственика чака на стол животното да си направи кефа .Сервитьора е с костюм и папионка ....изненадите от фермата нямат край
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ицо

    4 2 Отговор
    Такива са си кучкарите. Не обичат да спазват правилата, влачат си кучетата навсякъде с тях, все едно на животните им пука къде са ги завели. Но нали трябва да се натрапи на обществото, че се грижат за куче. Ооо, а какви панаири стават ако някой случайно се опита да им направи забележка...! По-нагли са дори от пушачите, които ги "дискриминираха" като ги карат да пушат навън. То щяха да фалират заведения и тем подобни простотии. Най-тъжното е, че кучкарите обичат и много държат да си използват
  • 11 Ицо

    4 2 Отговор
    ... най-много държат да си изпикават кучетата там, където нормалните хора си извеждат децата да играят - в парковете.