Last news in Fakti

16 Юли, 2022 17:33 1 994 7

Поли Генова пусна нов летен хит (ВИДЕО)

  • поли генова-
  • летен хит-
  • нова песен-
  • give me your love

Певицата разкри, че за пръв път работи с чуждестранен екип не само по песента, но и по видеото към нея

Поли Генова се похвали с нов летен хит. Видеоклипът към песента на сингъла Give Me Your Love вече е достъпен в официалния YouTube канал на певицата след официалната премиера в четвъртък.

„Това е много готино поп диско парче, което има много хубава енергия. Очаквам всички много да танцуваме и да се забавляваме на него”, каза певицата за „На кафе”.

"За първи път, освен авторите на песента, работим с чужд екип и по видеото. За мен и моя екип няма граници и съм благодарна на всички за дързостта и това смело да експериментираме с всеки следващ проект, така че резултатът да бъде повече от впечатляващ.", сподели с последователите си в социалните мрежи Поли за новото парче.

Тя сподели, че наистина обожава професията си и това, което прави. „За мен е важно да споделям тези прекрасни мигове с останалите”, добави Генова.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дистрибутора

    10 3 Отговор
    Поли Генова и хит, това не е ли оксиморон, освен "На инат" друго нейни, което да запея не ми идва.
  • 2 Имам лятна алергия

    7 3 Отговор
    Ще се въздържа...!
  • 3 Майна

    7 1 Отговор
    Тъпо..,това ,което ,,наложиха,, като ,,модерно,, и доведе до това да се промият мозъците- скъпи коли, премрежени погледи, напитки в бар....,,лъскави дрешки... Това струва липсата на човешка свобода сега...
  • 4 Гост666

    7 1 Отговор
    Хит за тези който слушат такава боза . За мен това не е музика .
  • 5 ТАКА

    3 4 Отговор
    Как да я хареса някой, след като не е тунингова чалгаджийка :)

    Коментиран от #6

  • 6 Соваж бейби

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от "ТАКА":

    Изобщо не е хит ако и стана фенка трябва да се депресирам ,много монотонно няма живот в тази песен ,не ме грабна насила я слушах повече от минута.Слушам различен стил музика не се ограничавам само с един ,чалга не слушам жалко жалко поредната бг."звезда" ама заради боята 5 точки не мога да и дам или да си купя диск апсурд
  • 7 ценител

    4 0 Отговор
    поли е голяма сладурана