Last news in Fakti

18 Юли, 2022 17:45 6 154 3

Иван Лечев направи трогателно признание

  • иван лечев-
  • зависимости-
  • наркотици-
  • приятели

Музикантът говори за зависимостите

"Когато чуя да се говори за зависимост, първото нещо, което ми идва на ума, е хора, които познавам и не са вече между нас. Случвало ми се е да изгубя близки приятели". Това заяви музикантът Иван Лечев при гостуването си в рубриката "Не/зависимите" в предаването "Преди обед" по bTV.

"Обзема ме едно много неприятно чувство на безпомощност, тъй като не съм могъл да помогна. Един от най-добрите ми приятели, даже му бях кум, много неща ни свързваха, но в един момент се оказа, че страшно много неща ни разделят. В един момент се оказа, че той всъщност изобщо не чува какво му се говори. Чуваше някакъв свой си глас, който като че ли го дърпаше за краката", обясни той.

"Аз самият съм се поддавал на любопитство 1-2 пъти в живота ми. Единият път завърши катастрофално и аз за себе си тотално съм си забранил опиати. Иначе по отношение на алкохола аз обичам две неща - хубаво вино и хубаво уиски. Завършил съм сомелиерство. Далеч съм да бъда "света вода ненапита".

Той признава, че е спрял цигарите преди 30 години. "Единственият наркотик, който си позволявам, е кафето. Опитах, но реших, че няма да мога да го спра. Имам шест кафемашини, а една-две от тях си ги нося навсякъде, където пътувам. Това си е зависимост, знам", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Най-добре си направил

    6 2 Отговор
    като си спрял цигарите. Те дърпат и към много други неща. Браво.
  • 3 Приятно

    9 1 Отговор
    ми е да чета и гледам и слушам интервюта с Лечев, Маричков. Интелигентно и интересно поднесени теми.
    Днес четох лигавщините по БТВ на съпруга на Мариана Попова за проверките по пътищата, отврат, на фона на ситуациите по пътя.